• Jurki
    18.1k
    svake sezone je tak, da tokom priprema mislimo da ce se za opstanak boriti 3-4 kluba (ne znas koji je gori) i da bu malo prosipanja bodova klubova sa vrha, pa se davljenici opet skonsolidiraju do sredine listopada.
    Da je u prvu ligu usla malo kvalitetnija ekipa od Vukovara, tipoval bi da Loksa leti ove sezone.
    Ovak bu troboj zestok: Gorica, Loksa i Vukovar.
    Belupo kak si sam napisal.. nikud nikam, pa opet sklepaju ekipu koja je za njihove standarde ok i za šestu poziciju.
  • Tvrdica McTvrdi
    685
    Očito svi daju autobuse u najam sad kad je pauza, ja sam se neki dan vozio u NK Rudeš busu
  • Droljo
    17.5k

Vukovar nisam spomenuo u tom kontekstu jer su prvi put u prvoj ligi.
  • Batigol
    89
    Zar Vukovar nije pocetkom 2000 bio u prvoj HNL?
  • striko
    2.2k
    Prva utakmica nakon povratka imena dinamo je bila u Vukovaru.
  • jakov1
    714
    Druge liste su imale 10 dana da nađu 5 kandidata sa malim milijunom uvjeta da se mogu prijaviti i naravno da se nitko nije prijavljivao niti se stigao prijaviti.Paggini

Od 3. mjeseca se prica o listama, a to sto kod nas vecina ljudi zeli rukovodece pozicije na racun imena, bez ikakvog programa, to je druga prica.
  • Droljo
    17.5k
    89
    Zar Vukovar nije pocetkom 2000 bio u prvoj HNL?
    Batigol

Jel to isti taj klub?

Prva utakmica nakon povratka imena dinamo je bila u Vukovaru.striko

Bio na tekmi.
    Mislio sam da to nije isti klub..
  • dmil
    740
    nije isti klub, ali mozemo se praviti kao da je
  • Droljo
    17.5k

Ja kao legalista da se pravim nešto? No fucking way! :wink:
  • Hnlovac
    2.5k
    navodno pred ulaskom u A tim tuniske repke
  • Jurki
    18.1k
    LJPV i Miskovic.. prvenstvo je neregularno.
    Dinamo je u povlastenom polozaju jer su Bayern i Barcelona dio korporacije. "Bit cete kruha gladni kad vas vise nece trebati m.... vam jebem."
  • Mali Zeus
    17.9k
    Hajduk bira NO, a ne novog predsjednika?

Al da fina sjeverna Koreja kod njih dok si tečaju kontra mraku kontra sili.
  • Imamo Dinamo
    4k

Biraju NO koji onda imenuje PU. Sad nisam siguran imenuje li PU ostatak uprave ili to radi NO.

U svakom slucaju, lakrdija, a ne demokracija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.