• Shkera
    378
    MAMUT NOVI IGRAČ VARAŽDINA
    Ivan Mamut (28) novi je igrač Varaždina, objavio je klub na službenim stranicama. Napadač je nogometni put započeo u omladinskom pogonu Hajduka, a afirmirao se u seniorskoj konkurenciji kroz nastupe za Inter Zaprešić i Sesvete. Karijeru je nastavio izvan Hrvatske, igrajući za rumunjske prvoligaše Universitatea Craiova i FCSB, a potom i za Terengganu FC u Maleziji.

Sjećam ga se iz Inter Zaprešića, neloš
  • Sajla
    9.8k
    To znači da će Splićani morati platiti za njegove uslugeShkera

nečuveno! je li se Vučević time iznenadio kao i Kalinić prošlog ljeta?
  • DrawTube
    7k
    Neka se taj klubić Fullham nauči kako poštovati Hajduk i 25 000 njegovih navijača
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Ne kuzim, Fulham ga je produzio za dodatnu godinu, a spremni su ga dat na jos jednu posudbu? :rofl: S cime se pucaju u redakciji da ovo izbace? Fulham ga uzeo s jedinim ciljem dobivanja odstete.
  • Pacho
    1.7k
    Nedavno sam bio u Ferrarijevoj autokuci i sve je glatko islo dok oni nisu zakomplicirali deal inzistiranjem da moram platiti automobil.
  • nemapredaje
    5.4k

Samo kaj je njima takav problem već u Baotiću, a kamoli Ferrariju
  • Ludovic IX
    9k
    a gle, Richard branson je doslovno bez aviona pokrenuo avio kompaniju. Posudio je od boinga jedan avion koji im je stajao bezveze i tako je krenulo.

Može se bez novaca svašta ali treba imati plan
  • Pacho
    1.7k

Ali ga nije besplatno posudio
  • Ludovic IX
    9k
    koliko sam čitao, doslovno je platio s onim sto je zaradio od prvih par letova.. nije platio odmah
  • Pacho
    1.7k

Mislim da je otprilike tako. Takozvani "mokri leasing" koji nije neuobicajen u avioindustriji.
  • Jurki
    18.1k
    Može se bez novaca svašta ali treba imati planLudovic IX

I. Bilic, Ljpv, Miskovic liked this post.
  • Ludovic IX
    9k
    možda oni vjeruju da su ko richard branson ali ..
  • Jurki
    18.1k
    samo je jedan barba Luksa.. ovo su sve amateri.. da je on jos u kmekduku.. da vidis šoldi.. knjižija bi se Vuškovic jos bar 3 puta.
  • Tvrdica McTvrdi
    685
    Pa kada im uplate novac za stadion na račun platit će Pajazitija i nema problema. Inače pretraživao sam na engleskom i nigdje nisam vidio to da je produžen ugovor, to su samo ova naša dva portala prenijela...
  • NORTE
    16.8k
    To znači da će Splićani morati platiti za njegove usluge ili će ga pokušati dovesti na posudbu.Shkera

Jel može posudba od 100k eura (ne funti) na 10 rata i da ga Fulham nastavi plaćati ili pokrivati 70% plaće?
    Pitam za jedan klub s Visa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.