• Fabercaster
    329
    Preduhitrio si me za sekundu!

Svaka čast, ako nedaj bože padne na pregledu evo ja mu kupujem godišnju kartu. Respect!
  • badjibadara
    5.8k
    Dobar dan. Samo da pozdravim kvazinovinare i "insajdere" (ne ove nase domace sa Zone) :cool:

Gledajuci ovog iz Barce, uvjeren sam da stize jos jedan stoper.
  • Sajla
    9.8k
    onda su puno mijenjali mjesta :)
  • NitkoBitan
    27.8k
    KAPITALAC po lajkovima na instagramu, dobar znak svakako!
  • Crusades
    16.5k
    Ne znam u kojem svijetu se u Dinamu ne može nametnuti rotacijski stoper iz Barcelone. A Torrente nam se pokazao jako korisnim iz španjolskog drugoligaša.

Pa to su sve školovani igrači koji znaju igrat nogomet, samo im se zbog različitih okolnosti nisu potrefile neke stvari pa nisu (za sad) ispali top igrači.
  • Zagi
    10.3k
    Ljudi moji, niste svjesni kakav nam igrač dolazi..OsamŠest

Gukni golube. Lako se mi tu nahajpamo.
  • sport
    4.8k
    Kad počinje prijelazni rok ? :lol:
  • Orc123
    12.3k
    Dwcki moji, ako je debitirao za 1. Momcad Barcelone koja ove sezone igrala odlican nogomet, i to je dobio par utakmica a ne jednu onda znate da se radi o talentu! Mozda ne d igra u Barceloni ali su ga vidjeli ko rotaciju! Braco mila ako moze tamo kako nece kod nas??!! Brz, zna s loptom, mlad, peosao Barcinu skolu, sigueno ga ne bi dovodili bez preporuke Capellasa.....ovo je top transfer....daj Boze da se ostvari....za godinu dvije imamo Jakira i njega ko udarne igle.....
    Ovaj vec sad moze u prvih 11, bar u hnl...

Btw. Ako postoji i malo šanse odmah krenuti po Livija da bude nas kapetan i vođa!
  • Ludovic IX
    9k
    Za mene je kulenovic kao nekad dario zahora s time da je dario zahora znao igrat nogomet ali je uvijek nešto falilo.

Siguran sam da kule nema sto raditi u prvih 11 dinama koji je 20 bodova ispred rijeke i hajduka jer taj dinamo vjerojatno ne igra na "refule" vec traži igru i golove iz igre. Kule je najbolji strijelac z sezoni di imamo 65 bodova. Nažalost po njega, ti mu golovi ne vrijede ni 50% koliko bi vrijedili da smo dobili osijek dva puta kad smo trebali, slaven dva puta kad smo trebali, goricu ili lokomotivu kad se lomilo prvenstvo .

Neznam jel to bilo u sezoni kadamo igrali ligu za bedaka, ali onda nam je najbolji strijelac bio sedloski i bilo bi to super da nismo gubili svako malo i primali golove di je on kao obrambeni trbwso bit bolji. Želim reći da kuletovi golovi malo vrijede ako ne dolaze u pravo vrijeme.. a samo su neki bili takvi
  • Makedonion
    70

Slazem se. Dinamo vec ima reputaciju najbolje akademije u Europi. Ovo sto se radi sa prvom momcadi ce kroz buducnost privuci paznju vecih klubova koji mogu izdvojiti po par desetaka milijuna eura, i jos talentiranije mlade igrace koji zele biti dio naseg projekta. U zadnje vrijeme sam uocio da se Salzburg, i jos klubova slicnog profila okrecu Skandinsvskom bazenu talenata, drago mi je da smo mi otisli na Pireneje.
  • Crusades
    16.5k
    Ne brinite se, još nije počeo :lol:
  • JakovK6
    157
    Jebote koji ste vi stručnjaci, niste ni vidjeli malog kak igra, ali već znate da nije za prvi sastav.."ak se nije mogao izborit u Barci, neće pored KTC-a i Galešića". Pa ne znam dal se sprdate ili ne..
  • Niko1986
    2.1k
    Jel moguće da je Fener raskinuo s Livakovićem, a do jučer su tražili 10 mil eura??BPAM

Nikakav ugovor nije raskinut, Turci pišu gluposti.
  • Shkera
    376
    Po ovome mi malo stilom igre vuce na sutalaCrni86

Meni je isti Torrente :smile:
  • Tvrdica McTvrdi
    685
    Priča kao i sa našom školom, ne mogu svi preći u našu prvu ekipu već najbolja 2-3, ali to ne znači da nema i ostalih 5-6 koji su dovoljno dobri za Goricu ili Slaven. Tako i s Barcelonom, nije možda među tih 2-3 koji će njima uć u prvih 11, ali može biti odličan igrač za klubove i puno veće razine od Dinama. I reputacijski (iako je to sekundarno) dobro zvuči Dinamo doveo igrača iz Barcelone i Španjolci uvijek dostižu dobru tržišnu vrijednost. Odlično dovođenje bi bilo po meni, jedino ne vidim koja je noga u pitanju, nama bi trebao lijevonogi stoper u rosteru.

Što se tiče Livakovića ako je stvarno slobodan dati plaću koliku traži i vratiti, boljeg nikad nećemo pronaći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.