• Paggini
    55.5k
    statusa treceg napadaca izborio visi statusEfes Pilsen

Izborio je, brat bratu, upitan status drugog napadaca u nikad lošijem Dinamu. Nije baš neki uspjeh, ako smo realni. A ja šmekam Kuleta.
  • Nolifer
    11.7k

Kule ne treba otići dodju li jedan i drugi
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Pa kazem, nije popularno.. Jedan je dosao spreman se izborit za minute, docekao minute i iskoristio ih. Nema napadaca bez promasaja, iskreno, nije on meni savrsen napadac, dapace. No, Beljo u HNLu nije nadmasio njegov ucinak, a u Austriji je ostao iza Mijica. Plus karakterno je ocito pickica.
  • Shkera
    378
    @Nolifer po meni isto, neka se bori i izbori ako misli da može, ali bez cirkusiranja i uvrijeđenosti.
    Ako misli biti uvrijeđen, treba ga prodati sad dok se može dobiti ok lova.
  • Nolifer
    11.7k

Dao bi mu devetku, jer je dulje tu, domaći je,, a i Dinamovac, a nek se ova dvojica tuku za nju...
  • Paggini
    55.5k
    Plus karakterno je ocito pickica.Efes Pilsen

Po čemu točno?
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Jedan je dosao i od statusa treceg napadaca izborio visi statusEfes Pilsen

A realno se nije izborio, Petkovic se ozljedio.

Da nije bilo ozljede Petkovic bi odigrao 90% minuta u HNL-u i europi.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Pa tako se i Beljo mogao izborit, a izabrao je Austriju, Rapid i dvije stepenice nize europsko natjecanje.
    @Paggini po izboru kluba.
  • Zagi
    10.3k
    Cijelu polusezonu su se Kule i Broda borili za status druge špice. Kule je bio jasno bolji.
    Ne puno bolji ali dovoljno.
    Kako se nije izborio?
  • BPAM
    175
    Ali najluđa stvar u članku, Olivari se pita bi li ga klub uopće pustio bez odštete??
    Evo, ne znam kaj reć na to.
  • Paggini
    55.5k
    po izboru klubaEfes Pilsen

Nije mi to logika neka, znaci svatko tko ne odabere Dinamo je pickica? Iako je lik sam rekao vise puta da je dogovarao sve s Dinamom, ali klub nije pustao?
  • NitkoBitan
    27.8k
    Ali najluđa stvar u članku, Olivari se pita bi li ga klub uopće pustio bez odštete??BPAM

Kuzis ono, klasa je on zbog statistike i sve, ali tko zna oce li netko htjet platit dobru odstetu za njega pa bi ga mozda trebalo samo pustit, zasluzio je ne.

Bemti danasnje novinarstvo...
  • skener
    4k
    Bez brige takvih glupih tekstova će biti sve više.

Početak sezone je daleko, veliki dio transfera je odrađen i informacija novih nema svakodnevno, a tekstovi se moraju pisati
  • scooniepenn
    5k
    A dobro, Dolly (Davorin Olivari da ne bi bilo zabune) se naviknuo da mi izlazimo u susret više od Caritasa pa kako ga kriviti. Tko je vidio naplaćivati odštete kad uvijek možeš biti benevolentan i naguziti se.
  • vjeko1701
    16.1k
    Boban ne želi surađivati s Lokomotivom, i ne želi im posuditi golmana, kojeg Šikić silno želi.Haza

Respektiram, al definitivno će se morati s nekim dogovoriti. Zasad imamo Čavlinu i Mikića na redu za posudbe a Istra i Slaven već odbili Mikića. Varaždinu pak ne treba Čavlina.

Lokomotiva ima dobru školu i uvijek zanimljive igrače. Možda nije baš najpametnije raskrstiti s jedinim preostalim zagrebačkim prvoligašem, makar ju vodili ljudi kakvi ju vode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.