• YasutoWakizaka
    193
    To je okej, u najboljim si godina. Ako smatraš da možeš bolje i više vani dapače.
    Zaraditi novce od njega, on sretan negdje drugdje i nije tempirana bomba u svlačionici.
  • mlkaskic
    263

Posljednji put da je netko postigao više golova od Kulenovića ove sezone, znači 22 ili više golova, bio je Oršić 20/21.

Sjećate se samo promašaja. Podsjetnik, Beljo ih je imao skoro duplo više. Tek kad on stigne, forum će stvarno gorjeti.
  • Omake
    10.5k
    Je li realno da za Hoxhu Cordobu i Kulenovica dobijemo 9 milja ukupno?
  • Dinaminjo
    1.5k
    7 po meni optimisticno
  • YasutoWakizaka
    193
    Ne vidim tko će platiti Cordobu
  • NKDZ86
    4.6k
    po meni max. cijene su: 2 mil e za hoxhu, 2 za cordobu i 4 za kulenovića
  • Kumerle
    655

je, igrači dolaze iz Dinama i bili su na velikoj sceni, nećemo valjda prodavati igrače za milju koliko nama Slaven i Istra uzimaju.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Nepopularno - ne bi dao Kulena za Belju. Jedan je dosao i od statusa treceg napadaca izborio visi status, drugi je izbirljiva pickica koja ni ne odskace nekim ucinkom, a kosta ajmeee.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Meni je Kule dobar momcadski napadac ali kako @Orc123kaze stvarno je nastupila loziona of strane medija i kuletovog statusa. Niko osim nas manijaka na zoni ne kategorise napadace . Sto je ludi maric govorim kad je dovodio navalne da mi imamo prvu spicu ,da nam treba rezerva i te glupe floskule su glupost. Dosta je bilo toga unaprijed ko je prvi ko drugi a ko treci. Isto vrijedni za svaku poziciji na terenu. Te gluposti su nas i kostalden titule. Brate imaju pripreme ,neka se svaki izbori na terenu za svoje mjesto i neka najbolji igraju . Sezona je duga . Najveca glupost unapred nekog kategorizirat. Uvij k trebamo dovoditi najbolje sto trziste nudi u nasoj plateznoj moci naravno. Kule se nije pobunio , pripreme idu i trenutno je on Nasa prva špica , a znamo da nam treba bolje of toga
  • Paggini
    59k
    Je li realno da za Hoxhu Cordobu i Kulenovica dobijemo 9 milja ukupno?Omake

A mislim da je

Kule može postići 5-6 milijuna konto statistike i golova u LP, te dobrih godina i solidne povijesti klubova

Hoxha reprezentativac Albanije, zabijao tu i tamo, mislim da je 2 milijuna realno

Cordoba je tu meni osobno najveci upitnik, ogromna prednost sto je mlad, krilo i juznoamerikanac, pa ce na konto toga sigurno imati ponuda iz MLSa i Juzne Amerike. Rekao bih da su 2 milijuna moguća, ali stvarno ne znam jbg
  • Droljo
    18.5k
    Jedan je dosao i od statusa treceg napadaca izborio visi status,Efes Pilsen

Nije on ništa izborio nego je brodić prodan a petko polu mrtav bio cijelu sezonu. Kanga isto nije pokazao puno.
  • Paggini
    59k
    statusa treceg napadaca izborio visi statusEfes Pilsen

Izborio je, brat bratu, upitan status drugog napadaca u nikad lošijem Dinamu. Nije baš neki uspjeh, ako smo realni. A ja šmekam Kuleta.
  • Nolifer
    11.9k

Kule ne treba otići dodju li jedan i drugi
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Pa kazem, nije popularno.. Jedan je dosao spreman se izborit za minute, docekao minute i iskoristio ih. Nema napadaca bez promasaja, iskreno, nije on meni savrsen napadac, dapace. No, Beljo u HNLu nije nadmasio njegov ucinak, a u Austriji je ostao iza Mijica. Plus karakterno je ocito pickica.
  • Kumerle
    655
    @Nolifer po meni isto, neka se bori i izbori ako misli da može, ali bez cirkusiranja i uvrijeđenosti.
    Ako misli biti uvrijeđen, treba ga prodati sad dok se može dobiti ok lova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.