• Ivdzo11
    7.8k
    prije da ce Stojke lijevo...
    To je najvise igrao u Lokomotivi...
  • Crusades
    16.9k
    mislim da će lijevo (nazalost) opet Vidović... nema mi smisla da netko od trojica Misic - Villar - Ljubicic izvisi. Al opet sve zavisi o formaciji i rotacijama s obzirom na gust raspored.
  • VolimDinamoOo
    93
    Sto smo stvarno doveli Ivana Suta iz Splita? ako je, pa to je mašina za zabijanje 25 nastupa 33 gola' za kadete
  • hardek
    5.2k
    Mislim da će Stojković biti prvi izbor na lijevom krilu a Miške,Villar, Ljubicic u sredini. Vidović će biti nogometni ekvivalent 6. igrača u košarci, prvi igrač s klupe po potrebi gdje treba uletit bilo na krilo ili u sredinu. Isto tako kada se dese ozljede njemu će rasti minutaža.

Desno krilo će vjerovatno biti Lisica jer treba netko ko će davati širinu i dubini.
  • rioda
    9.2k

Nemoj da te prevari broj golova. Zabijao je za kadete Croatie Zmijavci u kadetskoj 2. NL protiv protivnika kao Hrvace, Val, Arbanasi, Jadran LP itd...
  • VolimDinamoOo
    93
    ahaa zmijavci, sad vidim, imas pravo, mislio sam da je u prvoj ligi, jos gledam kako smo uspjeli njega
  • Paggini
    59k

Nebitno gdje, kako i koliko, jednostavno volim kad uzmemo klinca iz Splita ili Dalmacije i da slušam tu kmeketavu simfobiju bijesa i ljutnje. :hearts:
  • E46
    1.6k
    jbt stvarno ne odustajete, stojkovic nece igrat desno krilo nego lijevo
  • E46
    1.6k
    pa nece se ic na stetu Dinama da se gura Vidovica na krilo ako je tu najlosiji i najmanje pokazuje, jedan od te trojice ce ispast iz prvih 11 u vezi, ovisno o tome sto pokaže villar ali nadam se Misic da ce ga se više odmarat u hnlu i polako pripremat za druge potentnije igrace. Prosle godine kad smo igracima izmisljali pozicije smo popusili prvenstvo i direktno utjecali na ugled i opstojnost kluba. Nadam se da ce ove godine bit normalni pa ne ic gledat da ih sve posto poto natrpaju u prvih 11 na nacin koji nema smisla.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Gospon Kovacevic, dajte nam odmah i videnje zadnje linije.
  • E46
    1.6k
    uvazeni gospon Maric, nije problem, Vinlof - pojacanje(samo ne kljakavi radeljic) - Galesic - RPG
  • Kumerle
    655
    dobro jutro... idemo dalje... današnja naslovnica SN-a

Screenshot-2025-06-24-at-08-15-49.png
    Screenshot-2025-06-24-at-08-16-55.png
  • Orc123
    12.5k
    Kulenovic ima neku fakat hebenu spagu u medijima....covjek bi pomislio da je u najmnju ruku Eduardo, a ne da smo ga godinama cekali! Dobar napadac, ali nikako ne klasa....kad se sjetim sto je sve promasio, a da je to zabio bio bi klasa. Ovako je samo dobar igrac kojeg se pre dugo cekalo da ni bio nezadovoljan. Da se mene pita izvukao bi na njemu sada najvise love sto se moze jer je sad na vrhuncu i bolje od ovog ne moze.
  • dmil
    766
    samo se sjetim promasaja protiv Milana
  • mrgud
    471
    Mislim da Kule ne želi više biti niti u statusu drugog napadača,a čisto sumnjam da ćemo igrati više 3-5-2 tako da će vjerojatno potražiti novu destinaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.