• Orc123
    12.5k
    sad bi imali 6icu i to kakvu 6icu...
  • Orc123
    12.5k
    Ovaj mali ce se nazabijati u ZAgrebu, taman da i ne igra hehehhehe
    Sponze stoje u redu vec :rofl:
  • Droljo
    18.5k
    Vinlof sa ovom frizurom ima vibe mladih nada da sredine i kraja 90ih Marića, Šokote, Šimića idt.Noel

Nije ni mudri daleko :lol:
  • Omake
    10.5k
    među 5% najboljih play šestica van lige pet.
  • VolimDinamoOo
    92
    Tocno me strah kad ove nase haharke navale. Nadam se da nije naivan haha
  • Slepicka
    202
    jebemti sad tek vidim da lik vrijedi vec 5M nakon jedne sezone, a platili ga1.2M, ako ovak nastavi ide nagodinu u 10+ transferu u neki Brugge ili Ajax garant, jasno ako prodje lijecnicki :) od svih ovih stranaca zadnje 2 godine mi ne dovedemo bas njega zbog "misteriozne ozljede", kriminal...
  • rakurs
    1.6k
    Sutra/preksutra Valinčić i onda fokus na napadačima i stoper(u)(ima). Za krila iskreno mislim da je to to, desno će biti Lisica i Topić pretpostavljam, a lijevo Stojković i Varela. Po meni tanko, ali možda se i varam, možda Zvone iznenadi s još nekim.
  • skener
    4.9k
    Dobro nam došao MPV

Možda nisi svjestan, ali tvoja pozicija je pomalo ukleta u našem klubu tako da ti neće biti lako.

Ali imaš jednu olakotnu okolnost, a to je da je Istok zatvoren. Ta tribina je bila noćna mora mnogim lijevim bekovima prije tebe.

Sretno
  • NitkoBitan
    28.8k
    Za krila iskreno mislim da je to to, desno će biti Lisica i Topić pretpostavljam, a lijevo Stojković i Varela. Po meni tankorakurs

Ne da je tanko, nego je uzasno tanko.
  • Cif
    429
    ništa lošije nek prošle sezone.Samo s više šanse da budu još bolji
  • Keyser Soze
    14.8k
    Treba ići na klasno krilo lijevo.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ljudi kako je lijepo imati sportskog direktora koji zna koji k radi! Znači ako s ovim smanjenim budgetom radi ovakva čuda, šta tek bude bilo dok budemo imali para. :scream:
  • Crni86
    12.5k
    Za krila iskreno mislim da je to to, desno će biti Lisica i Topić pretpostavljam, a lijevo Stojković i Varela.rakurs

Iskreno kako se momcad slaze, kako se dupliraju pozicije, sumnjam da je to to od krila. U vezi smo brutalni, na bekovima smo brutalni, u spici zelimo bit brutalni… Stopere ganjamo…

Tako da ja mislim da su nam i apetiti visoki i za krila, jednostavno nema smisla da nabildas sve pozicije, a krila ostavis onda na samo “okej”.
  • rakurs
    1.6k
    A sve ovisi koji je plan s Varelom. Jel malom obećana neka minutaža, ajmo reći u statusu drugog krila ili će ovu sezonu još u juniorima provest. Ja se nadam ovom drugom. Stojković će svakako ja mislim konkurirati lijevo, sumnjam da se i na njega i na Vidovića gleda kao desetke.

I ja se nadam nekom klasnom lijevom krilu, ali u medijima se apsolutno ništa ne spominje po tom pitanju. Ali opet, nije se ni Villar pa...
  • Crni86
    12.5k
    za varelu je navedeno da je planirano da particpira u minutazi, ali ne u prvom dijelu prvenstva. Tako nesto se bilo pisalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.