• Odani Zgd
    1.1k
    Meni osobno mali Rozić ima potencijala,i svakako bi ga pratio još ovu polusezonu,ne kažem da ga moramo odmah kupiti,ali pratiti razvoj svakako o možda nekada u budućnosti reagirati.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    @Orc123 ja od tad transfermarkt.de nisam ni Pratio vise . Da su nas tada poslusali,i despodova na drugu stranu ihhhh dinbi nam bio kraj brate. Panonaj Hugo Vetlesen na 6ici haha
  • E46
    2k
    i opet cemo katastrofa izgledat i gubit utakmice. Stojkovic na lijevo krilu je bolji od Vidovica na lijevom krilu a Lisica na desnom krilu je korisniji od Stojkovica na desnom krilu. Dosta je više izmisljanja pozicija igracima.
  • Paggini
    74.5k

Pa i Brodić je bio treća špica pa je dobio neke minute da igra, ne vidim zašto Matković ne bi.

Utakmica je itekako dovoljno, još ako budemo EL igrali i na proljeće, uz kup i HNL. Također, dosta utakmica, ovisno o protivniku će Mierez počinjati, tipa neka rendom tekma protiv Gorice u veljači, a imamo 10 bodova prednosti, a sumnjam da će se Belju stavljati na kraju takvih utakmica ako je rezultat povoljan po nas. Tu staviš Matkovića 10-15 minuta. Mislim, i ti sad pričaš kao da treće špice nikad ne igraju ništa hahaha, igrat će Matković dovoljno minuta da oporavak prođe dobro.

Radije bih da tu polusezonu oporavka dobiva 10-15 minuta mic po mic i trenira i oporavlja se u Dinamu, nego da ga pustimo Istri gdje će ga jebati 90 minuta u napadu i kad se opet ozlijedi jer eto, Istru boli pimpek za Matkovića, šta ćemo onda? Tko je onda kriv?
  • Mlađi referent
    14.9k
    Od svih pojačanja koja se spominju i koja su došla, jedino Lisica donosi brzinu. Tako da mislim da će on bit fix za to desno krilo, bez obzira koliko mi debatirali o njegovoj kvaliteti.

Barem ako je naglasak na tome da želimo bit brži
  • Tranzicijski Napad
    946

A jedan od najbrzih veznjaka bundeslige i zweite nije? bek novi iz bayerna spor ko traktor?
  • Mlađi referent
    14.9k

Stvarno? Ljubičić tako brz? Ovo kaj sam našao vidim da je u prosjeku, a tako mi se i čini na terenu. Motoričan da, ali nije mi se učinio tako brz.

Za Vinloefa nisam našao brojke, djeluje mi isto prosječno brz
  • Paggini
    74.5k
    jedino Lisica donosi brzinuMlađi referent

Pa rekao bih da, uz gore napomenutog Ljubicica, i Villar donosi brzinu. Valincic isto. MPV po onome sto sam vidio je također brzanac. Soldo je brz za svoju poziciju.

Jedino Vidović bih rekao da spada u sporije igrače od ovih koje smo doveli, jer i Mudražija je relativno brz s loptom.

Mislim da čak ni poanta "vizije" nije brzina, koliko intenzitet igre i držanja napadačkog tempa i okomitosti.
  • rokikaciga
    8.1k
    Jedino Vidović bih rekao da spada u sporije igrače od ovih koje smo doveliPaggini

Cak je i on mrvicu iznadprosjecan.
  • jedan u nizu
    16.6k
    Cak je i on mrvicu iznadprosjecan.rokikaciga

that's what she said
  • El Madrigal
    731

Zaboravite ta sranja. Jednom davno bio je jedan i jedini Eduardo da Silva, ovo sve dalje su sranja. Ja ne želim Argentinca s 28 godina u Hrvatskoj reprezentaciji. Koji je vama kuki?
  • Sajla
    15.6k
    Johan Cruyff famously said, "Speed is often confused with insight. See, if I start running slightly earlier than someone else, I seem faster."
    To ne znači da možemo imati 11 trutova koji "trče" poput mene, ali stupanj motoričnosti ovih igrača u kombinaciji s inteligencijom, uigranošću, idejom, vizijom - to je ono što čini brzu igru, a ne maksimalna brzina sprinta pojedinih igrača.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Fuckas brzinu ako nema kontrole s njom. Fuckas brzinu ako ne možeš to isto ponavljati desetke puta po utakmici.

Ako je istina sto mudri kaže, treninzi su intenzivni i idu prema tome da počnemo igrati okomito i očito, igrači koji su došli mogu odgovoriti na kovine zahtjeve
  • Zg123
    3.1k
    Hoxha i Kastrati imaju brzinu pa su nam sto tocno donjeli? Osobno mrzim trkace kokosi od igraca, bez inteligencije s kriminalnim donošenjem odluka. Radje cu imati nekog sporijeg igrača koji bar razumije nek osnove nogometa a ovi sta samo sprintaju nek idu u atletiku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.