• skener
    4.9k
    Da Matteo Perez Vinlof zna koliko navijači Dinama imaju traume od nedostatka lijevih bekova i koliko ga željno iščekuju sam bi uzeo mobitel, došao do gospodina Dabca, napravio selfie i objavio sliku potpisa na svom Instagramu
  • PetkoDaniOršaGol
    323
    13:00 je sati, ova sveopća tišina polagano ubija... Hoćemo malo d!!!! :)
  • keppi
    422

Slažem se da nedostaje malo više akcije.....zato mogu reći samo jedno...Dabac "poludi" !!!
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Postoji taj pojam "sportskog državljanstva", i to je ono što se predaje na Olimpijski odbor ili odgovarajući sportski savez i to nisu svi isti (primjerice znamo foru s rukometom gdje ima igrača koji su igrali već za tri reprezentacije i kad je Katar bio domaćin 2015 pa su pokupili po Europi ekipu mjesec dana prije). Fifa i Uefa nisu tu tako labavi po tom pitanju i tu bi trebalo dodatno proučiti kriterije, ali ako govorimo o pravom državljanstvu i putovnici: tu Mierez ne zadovoljava niti jedan kriterij (niti prebivalište niti ius sangvinis niti je povratnik). Kažem, jedino ako je neko dijete rođeno tu i to dijete je dobilo državljanstvo pa on kao roditelj isto ima pravo zatražiti. Polagao sam ispit iz toga i imam rad napisan, jebiga moram znat pravila haha
  • Brusa
    3.5k
    Ako ćemo Mierezu dati državljanstvo da igra za repku, onda možemo komotno i ukinuti reprezentaciju...
    Dajete, molim vas , čim se vi neki bavite...
  • keppi
    422
    Mierezu je za boravka u Hrvatskoj mislim rođeno dvoje djece. Za najstarije dijete nisam baš siguran da je rođena ovdje, prije bi rekao u Argentini.
  • Zagi
    10.7k
    Pravo je vrijeme za Ramona. Tak bi sjeo u ovu momčad.....
  • YasutoWakizaka
    193

Vinloff se ozlijedi/umoran a ti ga zamijeniš s drugim lijevim bekom Godom.
    Ovo ne pamtim od Marina Leovca...

Sama činjenica da RPG svjedoči ovome i da će se moći fokusirati samo na svoju poziciju... očekujem još bolje preformanse od njega
  • penetrisac
    217
    Sa Ramonom gore koji stišće i cijedi protivničku zadnju liniju i ovako brzim krilima kao Lisica i Varela te iznimno trkački dobrim Ljubičićem i Villarom, te brzim bekovima, bit ćemo jebeno opasni svima.Samo da El Torro uspije riješit razlaz sa Al Jazirom.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ojeda je bio 98 posto pa nista
  • Paggini
    58.9k
    Beljo/Mierez/Matkovic, uz prodaju Kulenovića za 5-7 milijuna eura bi bio suludi mokri san i masterclass prijelazni rok za napadače, uz to da dobijemo Matkovića i Belju za razumne pare, Mierez da raskine ugovor i dođe za besplatno (uz naknade, jasno).

Beljo/Mierez/Kulenović je jako dobar mokri san, bio bih prezadovoljan s ovim.

Mierez (ili Beljo)/Kulenović/Topić ili Kulušić je dobra popunjenost i solidno odrađeno.

Moje nekakvo viđenje svega ovoga, puno toga je u zraku još čini mi se, a također mi se čini ako ide Cordoba da će trebati i popuna na desnom krilu, a treba nam svakako i na lijevom krilu adekvatna zamjena Stojkoviću/Vidoviću, pa ne znam koliko nam se isplati coltati prevelike pare za tri napadača.
  • keppi
    422
    Slažem se....to je čisto informativno, naravno da ne mora puno značiti, ali može biti znak da se nešto događa.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Beljo/Mierez/Matkovic - to je materijal za teski orgazam .. ako se to ustvari onda je ovo usudio bi se izgovoriti najjaci prijelazni rok kluba u povijesti ... ako rok jos nije ni poceo haha

Nadam se da cemo ici all in sto se tice napadaca, to nam je bila losija tocka prosle godine .. trebaju nam pravi finisheri, pravi golgeteri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.