• Crni86
    12k
    Guda uspjesno operirao herniu. Brz oporavak nasem najboljem pojedincu prosle sezone
  • Patak
    3.5k
    Volio bi Postružina vidjeti nazad u Dinamu.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Ima li negdje za kupiti majicu Zg five( plave boje sa slikom bana Jelačića). Vidio sam ju danas kod jednog deĉka ali ne znam iz koje je godine i gdje ima za nabavit? Meni je stvarno odlična.
  • Patak
    3.5k
    Klub se oprostio od Konsua. Ne znam po pozicijama jel se to otvara prostor za Postružina? Jel ima neki prošlosezonski junior koji će dobiti priliku u prvoj ekipi? Netko iz druge ekipe?

Znam da se sve važne stvari odrade dosta kasno ali znatiželjan sam....
  • Peškaman
    7.3k
    Adnan Kalajdzic iz FC Mostar SG prelazi u Dinamo.
  • Patak
    3.5k
    Slovenci i BiH igrači su ok izgleda. Ne znam zašto ne dovedemo kojeg brazilca?
  • SAS1987
    17.7k
    Slovenci ... su okPatak

Napokon netko javno prizna :lol:
  • Patak
    3.5k
    Ako netko prati kakva je BiH futsal liga u odnosu na hrvatsku ligu. Pretpostavljam da su Mostar i Bubamara top klubovi a ostatak ne na toj razini.
  • Brotnjo
    559
    Ma ni blizu Hrvatskom futsalu. Po igračima mislim da bi Mostar i Bubamara u Hrvatskoj ligi ušli u playoff, dok ostali ne bi uzeli vjerojatno 4 boda do kraja prvenstva. Koliko vidim iz Mostara su otišli Kalajdzic, Bilal Jelić i vjerojatno još koji top igrač , tako da ne znam sta ce biti s njima dogodine... U prvu ligu je ušla Rama (ajmo reći sama krema hercegovačkog futsala) ostali će ostati isti, pa će se opet Bubamara prošetat ligom.
    Ukratko dosta slično kao u velikom nogometu. Zrinjski bi završio drugi iza Dinama, ostali bi bili u borbi za ostanak :razz:
  • skener
    4.1k
    Službeno Matej Horvat napustio klub
  • din
    862
    Uspinjača ga već predstavila kao novog igrača
  • Crni Petar
    19
    Postoji li možda kakva šansa da nabavim klupsku člansku majicu veličine XL ili XXL?
    Vidim da na webshopu nema, ali htio bih je kupiti prijatelju za rođendan, pa ako postoji još neka takva majica (ne mora biti od prošle sezone, može biti i starija), bio bih vrlo zahvalan ako bih je se mogao dokopati. :halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.