Slabo, ja sam ocekivao vise — Crni86
škart — Vratite nam Istok
mali Čop — Vratite nam Istok
Tko je spominjao osvajanje? To je gaza tranzicije gdje onda stvaras igrace. Sta smo mi sa ovim starim kadrom osvojili prosle sezone? Nista. Koliko smo si mladih igraca odgojili kroz sezonu? Malog pranjica koji opet ne bu branio. Copa necu uopce ubrajat jer mislim da je to igrac kojem ce plafon karijere biti karijera jednog konsua. Fotak dotle igra za marof… imamo jednu od najvecih skola futsala, a proizvodnja igraca apsolutno nikakva.Navedi mi klub koji je tako osvojio bilo šta. — Vratite nam Istok
Tak da u klub jedan lik ukrca lovu. Sta se dogodi kad istom tom liku dojadi igracka zvana futsal klub? — Vratite nam Istok
Uzdižes bezveze Bananu jer je otišo u Uspinjaču, a realno daleko najlošiji naš igrač prošle sezone, uz iznimku par tekmi kad je igrao na pivotu — plavosrce
Pljuješ po ekipi zbog prošle sezone — plavosrce
To sam promasio i zamjenio ga sa krezom. Moje isprike.Bezveze lupaš da je na dvojnoj kad nije — plavosrce
Da smo najstabilniji klub nisam bas siguran… sve ovisi o rezultatu. Takav je sport. Inace vec kad spominjes podrsku zas nema boysa vise na utakmicama?Najstabilniji smo klub ovog dijela Europe i kao što kolega kaže izostala je podrška, — plavosrce
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.