• Filip85
    254
    O tome da misle kako će biti barem 10 bodova ispred nas i uzeti titulu, bolje ne komentirati ništa...Sibirski plavac

:lol:
  • Marcinko
    719
    Soldo je godinu mlađi, a Pajaziti godinu kasni za njim, kod nas Soldo doveden za rotacije kod njih Pajaziti lider koji će biti "nositelj novog projekta".
  • NORTE
    16.8k
    nama se rugaju da dovodimo igrače za Goricu, a oni doslovno dovode igrače iz Gorice.Keyser Soze

Ljubičić - standardni igrač prvih 11 prvaka cvajte i novog Bundesligaša
    Villar - 61 nastup u Laligi, 57 nastupa u Serie A, 21 nastup u EL/KL

:fire: Vidović - igrač top giganta na klupi u LP, nama je bio preskup, već dokazan u dinamu lani
    :fire: Mudri - pekač tovarskih fritula, jedan od najboljih ofenzivaca lige, 10-ka s 14 golova u sezoni i velikim iskustvom

Lisica i Valinčić - desna strana vrlo dobre Istre, plaćene odštete 2.5 milijuna eura (imamo RPG-a)

MPV - najbolji lijevi bek lige u sezoni s Austrijom Beč koja je do zadnje sekunde sezone bila u igri za titulu.
    Goda - rezervni lijevi bek, 34 nastupa kao standardni za Rijeku u sezoni 23/24 gdje su se borili za titulu do kraja

Soldo - standardni igrač prvih 11 Osijeka

Još nismo stopere doveli, a imamo Galešića, Ktca, Mmaeea i Torrentea.
    Stižu i napadači, mete Beljo i Mierez.

Boban i Capellas brinu o akademiji.

Ružomberoci skupljaju cente da nekog iz hnla dovedu i to sve na silu nekakvim kombinacijama na rate. # gorica s mora
    Mi smo za njih i njihovu momčad Bayern, ali doslovno.
  • Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Roko Šimić navodno u Osijeku. Ako lažu mene moji osječki izvori, lažem i ja vas.

Uglavnom, ako je istina, dečko je od odlaska iz Lokomotive postepeno igrao sve manje i manje, od Salzburga u kojem je igrao najviše, preko Zuricha gdje je odigrao dvoznamenkasti broj utakmica, do Cardffa i Kotrijka gdje nije odigrao ništa. Otišao kao perspektivni napadač, u zadnje dvije godine više čuo za sve ostale iz njegove familije nego za njega.
  • rakurs
    1.5k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/vucevic-je-dva-mjeseca-u-zakasnjenju-mora-prodavati-najbolje-i-pripremiti-momcad-za-europu/147182

Iako je članak ok i realan, nisam mogao a ne primijetiti koliko autor teksta spominje Bobana. Uspoređuje dolazak Vučevića u klub sa svime što je Boban napravio od kada je stigao. I sve je to ok, ali baš se primijeti da govori s velikim respektom i rekao bih strahopoštovanjem prema Bobanu. Svaka druga rečenica uključuje usporedbu s Bobanom. Jedna je stvar što se navijači tješe da "se stvara najgori Dinamo u posljednjih ohoho godina", druga je što o Bobanu misle njihovi djelatnici i neki od glavnih novinara povezanih s klubom.

Evo, izdvajam dva dijela gdje Jurica Radić, jedan od njihovih glavnih novinara, govori o Bobanu, a referenci na Zvonu ima još u tekstu.

- Dinamo je posložio novu momčad s novim trenerom, Zagrepčani imaju više od mjesec dana za uigravanje pred početak HNL-a, a potom još mjesec i pol do europskog starta. Nema spora, Zvonimir Boban ima plan, posjeduje viziju. Napravio je duboki rez, riješio se velikih imena, doveo igrače za koje smatra da će biti budućnost Dinama.

- Da Hajduk ima čovjeka poput Bobana, prodao bi jednog od mlađih, riješio se skupih starijih igrača bez tržišne vrijednosti i krenuo u angažman mladih nada koje su odavno podcrtani u bilježnic. Krenuo bi u novu sezonu s jasnom slikom perspektive za sljedeće dvije -tri sezone. Ali, Hajduk je ponovno u istim problemima, sa velikim balastom. kako u svlačionici, tako i u organizacijskoj shemi.
  • Tvrdica McTvrdi
    668
    Roko Šimić navodno u Osijeku.Mathiasovi Chageri

Meni je on oduvijek misteriozna pojava, slušam o nekom talentu, a nikad vidio praktički ništa od toga, da nema to ime mislim da bi odavno prestali bilo kakvi članci o njemu. Rijeka je uspijevala dosad oživljati takve, vidjet ćemo sad kako će to u Osijeku ispasti, po mom mišljenju ipak bolja opcija od nekog Ademija ili onog Slovaka.
  • NORTE
    16.8k
    - Da Hajduk ima čovjeka poput Bobana, prodao bi jednog od mlađih, riješio se skupih starijih igrača bez tržišne vrijednosti i krenuo u angažman mladih nada koje su odavno podcrtani u bilježnic. Krenuo bi u novu sezonu s jasnom slikom perspektive za sljedeće dvije -tri sezone. Ali, Hajduk je ponovno u istim problemima, sa velikim balastom. kako u svlačionici, tako i u organizacijskoj shemi.rakurs

Tu nas ne mogu nikako kopirat, uostalom mi smo za njih space shuttle.
    Pokušavaju Vučevićem u nekakvoj ulozi iako već imaju SD-a.

Bila je ona priča sa Slavenom Bilićem, a još luđa s "odgovorom na Bobana" u obliku bivšeg igrača Josipa Skoke u NO. Wtf.

U ovom citatu im je napisano čak i rješenje.

Oni su trenutno u začaranom krugu, momčad im je dosta 'kraća' nego do prije mjesec dana, a tad su bili za kurac, jer vjerojatno ne žele nikoga prodat jer misle da im još mogu dići cijenu i nadaju se Europi kao jedinoj slamci spasa.

Da se odluče na prodaju jednog igrača stvorili bi si uvjete da lakše dovedu par novih.
    Za to im ne treba "Boban".

Da su izvukli Levski/Hapoel kladio bih se da će odmah ispast.
  • FrenchMontana
    1.4k
    oni za početak žive u oblacima.

Uspoređuju se s Dinamom kao da eto tu smo mi negdje po svemu, pa zasto se ne bi poslozili kao i oni??

Ekipa, nemate 2 kune na računu, svi koji uđu u klub su nesposobni, a htjeli bi provoditi remont, dovoditi mlade iz HNL-a itd.

Smiješni su.
  • Paggini
    55.2k
    Cekajte da im HDZ uplati 150 milijuna na račun za stadion, onda smo gotovi decki
  • Tvrdica McTvrdi
    668
    Mi se šalimo, ali realno mene sekunde ne bi začudilo da se stvarno barem dio tog "stadionskog novca" uplati na račun.
  • NORTE
    16.8k
    Cekajte da im HDZ uplati 150 milijuna na račun za stadion, onda smo gotovi deckiPaggini

Mislim da bi to bilo 75 milijuna za stadion, jer u Zagrebu pola svog stadiona financira Grad.

Naravno, ne mogu oni dobit ni centa na račun, to je projekt lokalne zajednice, a ne kluba.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Dinamo odigra lošu sezonu, nagodinu malo bolju ali onda dolazi bjelica i promijeni se potpuni krvna slika dinama i dinamo osvoji 7 naslova zaredom.

Dinamo opet odigra loši sezonu ali ovog puta nema čekanja nego se odmah promijeni krvna slika dinama i onda ....

Hajduk odigra 20 loših sezona i stalno rade istu stvar. Euforija na početku sezone zbog nekog starog nekad dobrog igrača, imaju obično neku ikonu u ekipi koja koliko im donosi, toliko im i odnosi jer se sve igra na nju i kad prodje velika gospa, oni su vec vsn europe.
  • Ivdzo11
    7.3k
    Vukušić jutros u NL najavio 2 napadača, jednog mlađeg Hrvata, to je očito AMJ, i iskusnijeg stranca.

Također, da je Rog preskup, da Krizmanić zasad nije opcija..

Rijeka
  • NitkoBitan
    27.7k
    Bome ozbiljno pojacavanje u napad na Ligu prvaka i obranu naslova. Oni se nama smiju na nasa dovodenja igraca... HAHA.

Raspad!
  • Olmic
    4.8k
    tko je amj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.