• Tvrdica McTvrdi
    658
    Kakve god rezultate radili, jedini su naši i bez njih ne postojimo.
  • Bosna86
    12.2k
    Bili smo na nekoliko sastanaka s ministrima Bačićem i Glavinom. Obećali su da će dati isto što i Dinamu. Našao sam se i s novim gradonačelnikom Splita. Hajduk želi i novi stadion, bitni su i tereni za kamp, ali ne na ovoj nego na još jednoj lokaciji. Nama treba 12-16 terena, a ne samo 4-5 - zaključio je Bilić.NORTE

Nije njima ništa obećano, nego su tražili da im se uplati na račun koliko se planira dati za Maksimir pa da oni počnu svoje graditi … Genijalci, kažu da je članovima HDZa bilo neugodno na tim sastancima, sve sam s tim rekao
  • Jos-Optimus
    6.1k
    evo, Modrićeva generacija je ubijala?
  • veselko tenžera
    4.4k
    nego su tražili da im se uplati na račun koliko se planira dati za Maksimir pa da oni počnu svoje graditi …Bosna86

Hahahahahahaha, ovo je genijalno! Dužni Bogu i narodu i traže gotovinu da bi počeli graditi :monkey:.
    Kao kad kronični alkoholičar traži 2 litra rakije da očisti prozore.
  • Hnlovac
    2.4k
    Ono kad si tako ljigav i mutan da je jebenom HDZu neugodno...
  • mali M
    7.8k
    Dužni Bogu i narodu i traže gotovinu da bi počeli graditi :monkey:.veselko tenžera

Pa baš to razmišljam. A da ne velim da sramote hrvatski nogomet već desetljećima, daju jednak obol reprezentaciji koliko i Osijek, baš me zanima na temelju čega traže.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Obećali su da će dati isto što i Dinamu.NORTE

Pa nece se nista dat Dinamu. Izgradit ce se stadion za koji ce Dinamo placat najamninu.

Ne znam po kojoj su oni osnovi zamislili da drzava njima da novac koji ce oni onda dalje trosit kako im pase :rofl:
  • Fabercaster
    325
    Zašto uplata na račun? :lol: :lol: Puno bi bolje bilo da bude u u kešu u neoznačenim novčanicama i bijelim Adidas sportskim torbama da ih mogu proslijediti na korištenje. Mislim kad se već idu ciganiti trebaju se ciganiti do kraja!

Kakvi debili...pa koliko su razni Nijemci, Talijani, Portugalci, Englezi i ostali samo kroz PDV uplatili u proračun zadnjih 10-15 godina trebali bi nam pokloniti stadion.
  • Keyser Soze
    14.3k
    Ndockyt u Rijeku.
  • Crni86
    11.8k
    a naslovi vriste - brutalan posao rijeke :lol:

A vidio sam jos jedan: Rijeka slaze paklenu momcad (referirajuci se na ndockyta i krizmanica)

Kao da dolaze cr7 i messi, a ne igraci iz 7. momcadi hnl-a.
  • Keyser Soze
    14.3k
    Pročitaj malo naslove o mega pojačanju Pajazitiju, nama se rugaju da dovodimo igrače za Goricu, a oni doslovno dovode igrače iz Gorice.
  • Crni86
    11.8k
    upravo naiso i na to… bolje da nisam.

Masinerija radi na obje strane, a sezona nije ni pocela.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Urnebesna je i magarad i Fiumani. Ljubičić i Villar su im "prosjek iz druge lige", Vidović "škart iz Bayerna", Mudražija "simpa lik ali prosjek od igrača", a za Bobana im nije nije jasno zašto dižemo "tog Bobana" koji je kao bio loš di god je radio. Pojedini tovarski podcasteri (Prgavi i onaj Zoki) ga zovu Kim Boban, valjda fora koja je samo njima smiješna. O tome da misle kako će biti barem 10 bodova ispred nas i uzeti titulu, bolje ne komentirati ništa...
    Jebiga,nekom igrači dolaze s iskustvom liga petice, a nekome iz hnl davljenika, lanjske osme momčadi MLS-a te trinaeste momčadi treće Njemačke lige.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Momci, Pajaziti je iz Fulhama.
  • rioda
    8.8k
    Kad Mudražija u onom intervju prije par mjeseci nije odbio odlazak u Hajduk, ispisali su na Sportnetu valjda 50 stranica o njegovom dovođenju u Hajduk, a otkad je potpisao za nas ga samo pljuju :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.