• Efes Pilsen
    11.7k
    Dosta zuci je proliveno na ozljedene igrace, igrace koji nisu opravdali status u svim utakmicama, a di nam tu spada albanski sokol Hoxha? Ucinak od 2 tocna pasa kad se lomilo prvenstvo je za nagradit?
    Nadam se da odlazi i da ponude jos postoje, ne mogu ga ocima vidjet.
  • NKDZ86
    4.6k
    Kulušić će sljedeću sezonu, prvu nakon potpisa za Dinamo, provesti na posudbi u novom hrvatskom prvoligašu Vukovaru, doznaje Net.hr.
    Inače, Kulušić je odbio Atalantu i Spartu Prag jer je karijeru htio nastaviti u Dinamu.

Jučer je u Zagreb doputovao i Vinlov, 19-godišnji lijevi bek Bayerna. Dinamo će za mladog švedskog reprezentativca platiti odštetu između 1.8 i 2 milijuna eura uz moguće bonuse. (tportal)
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    treba im proslijediti i zagija za atmosferu u svlacionici
  • rakurs
    1.6k
    Očito su se malo zaletili :sweat: jer članka više nema, barem ga ja ne vidim.
  • Droljo
    18.4k
    Pa oni vele da smo ga doveli na jednogodišnju posudbu i da ga odmah šaljemo opet na posudbu u Vukovar. Hehe. Netko je tu lud...
  • NitkoBitan
    28.8k
    Mierez i Beljo za dva razlicita stila igre, a Kuleta nekom dat za 5 milja i poslat ga sa mašnicom oko vrata.
  • Str1nger Bell
    2.4k
    poslat ga sa mašnicom oko vrata.NitkoBitan

Vozit cu ga ja ako treba i kroz Iran.
  • NKDZ86
    4.6k
    nije posudba, kupili ga za 250k kaže tportal...
  • NitkoBitan
    28.8k
    Vozit cu ga ja ako treba i kroz Iran.Str1nger Bell

Haha, zar nije bila neka prica da je odbio igrat u Rusiji (zbog "situacije" jel)? Ne moze to tako Kule... i u nebo s njim, i u pakao!
  • Crni86
    12.5k
    Dolaskom i Miereza i Belje, mislim da je kule bivsi. Odnosno da ce se ic na njegovu prodaju ukoliko se uspije dovesti obojicu navedenih.

U toj kombinaciji, matkovic (kao perspektiva za buducnost) kao treca spica i napad je poslozen.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Samo kaj Matkovića nemaš do zime, a i pitanje bi li on prihvatio biti baš treća špica s obzirom da se radi o generacijskom talentu.
  • Cosimo
    39
    Zašto svatko Šibenikov vrijedi samo 250k? Pa nisu im uveli restrikcije na dolazne transfer odštete. Nekako mi čudan tako nizak prag...
  • Fan
    1.2k
    Mierez, Beljo i Kulenović, na papiru zapravo najbolje zvuči ali je isto tako nerealno.
    Ovo što ću napisat, što je istina, što ne, nema šanse da znamo osim ako smo u direktnim kontaktima sa igračima,ali...
    1. Beljo je rekao da ne želi u Dinamo dok je Petko tu jer neće imat garantiran status prvog napadača. Dođe li Mierez, ne vidim kako bi to bila drukčija pozicija za njega, čak bih i laganu prednost dao Mierezu.
    2. Nema šanse da bi u slučaju dolaska ova 2 napadača Kule ostao, em bi dobivao garbage time em bi Dinamo izgubio sigurnu prodaju igrača za 4,5m eura.

Po meni, nekako je realan scenarij jedan od dvojice Mierez/Beljo, Kule kao drugi napadač i neki naš mladi kao treći napadač (Topić možda?), a osobno bih htio trio Mierez, Beljo i Topić (Mierez na slobodne papire + plaća, Beljo 5m cca + plaća, s tim da su te plaće "oslobođene" od Petka i Pjace).
  • keppi
    422
    Razveselio me je članak na Germanijaku gdje Vinlofa opisuju kao vrlo discipliniranog i sigurnog u obrani.
    Na videu gdje sam ga gledao meni osobno više vuče na Lucha Ibaneza, pa sam se ako je to točno iskreno iznenadio.
    Rekao bi da još od najboljih dana Leovca nismo imali takvu vrstu beka, osim nekoliko instant pokušaja.
    Ostaje da vidimo koliko će ovo napisano stvarno biti točno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.