• plavi72
    1.5k
    Sanjao sam da Mirez daje gol trči prema sjeveru skida dres,Gesu :heart: ti amo pokazuje kameri...igrač koji nam treba i koji će puniti mreže,Zvone daj nam ga !
  • skener
    4.8k
    Kreće novi radni tjedan, gospodine Dabac jeste li spremni?
  • MateG
    34
    Kladim se da je preko vikenda usavršavao pozu i facu za slike :grimace:
  • Marktwain
    609
    Ajde Dabo, usliši naše molitve.
    Neću i danas čitati Kanga i Kulenović pizdarije i političare na temama.
  • PetkoDaniOršaGol
    321
    Novi radni tjedan, kava je na stolu, stišće se refresh na Zoni. Prognoza: Danas Vinlof i sretni Dabac, sutra Valinčić i ozbiljni Dabac, sa smješkom u kutu usana. Do kraja tjedna ozbiljne glasine o napadaču. Sve mi dajte. Sve!
  • bbbb19
    2
    Treba pokusati dovesti onog Pierrota
  • VolimDinamoOo
    85
    Prema germanijaku danas potpisuju Vinlöf i Kulusic
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Ajde ucinite me Jos sreynijim gospodo.Boban i Dabac. Pa dammi ovih 6 radnih Dana sto prije i ugodnije prodju do odmora i puta za Hrvatsku, Beljo ili Mierez,a Niko sretniji od mene ako dodju oba. Prva zelja nije Tajna Ramon Mierez ali samo ako ce dobiti pravu priliku
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    i Despodova na krilo
  • Shkera
    559
    Predobro mi je koliko upisa ima više u toku radnog vremena nego van njega i vikendom.

Da nema Zone, ne znam što bih radio na poslu.
    Zono, hvala ti :heart:
  • VolimDinamoOo
    85
    ja sam i punjac ponjeo na posao da nista ne propustim u vezi transfera Dinama
  • NKDZ86
    4.5k
    samo refresh, pa surfanje, pa opet zona dinamo i tako...čekaju se pojačanja, pa godišnje, pa početak sezone, odlazak na maksimir... dinamo, moj dinamo....
  • građanin
    76
    Predlažem da skupimo neku siću i da postavimo 'našeg' čovjeka na aerodrom da prati dolazne letove. :starstruck:

Ajmooooooo
  • crophantom
    1k
    Šta mislimo o Kulusicu? Gledao sam dosta Šibenik ove sezone, evo ne mogu se uopće sjetiti da sam primjetio malog ili da se izdvojio po necem, ali možda sam bio prefokusiran na Santinija i ekipu.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Ja ga se sjećam po golu tovarima :grin:

Meni se sviđa, 18 godina, 4 gola i asistencija prošle sezone u Šibeniku, a igrao je u prosjeku 30 minuta. Svakako bolje da smo ga uzeli mi, a ne hajduk ili netko drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.