• Droljo
    18.4k
    Insajder Wars 2025 Summer
  • dinon7
    1.9k
    Sjajna vijest ako je istina. Još jedan stoper, napadač i krilo i mi smo spremni. :strong:
  • Dani Olmić
    1.8k
    Super vijesti, po meni jos stoper, krilcina i napadac bomba i to je to :fire:
  • Jay
    2.1k
    Novi Dabac photo, ovaj dan napokon ima smisla
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ćutuk potpisao ugovor
  • BluePhone67
    5.2k
    Mali od samuga pocetka nije siguren da ide u Dinamo i strah ga je da nebude dobil minutazu.Facke

Ali igraceva je rec zajna.Facke

Prva, zadnja ali i posljednja. On je svoje odabrao.

Sretno mu.
  • Droljo
    18.4k
    Jel može moris pokriti stopera? Tj. jel igrao kad to. Ima 180cm, nije mali.
  • Odani Zgd
    673
    Mierez,Beljo,Bakrar.....kad ovo pročitam imam osjećaj da smo u 2022/23 godini,pa već par sezona se ista imena vrte....kaj mi nemremo dovest nekog napadača sa sjevera Europe za 3-4 milje,kao nekad Lauritsena za primjer?Još samo čekam da pročitam da je Duje Čop u igri za špicu....
  • Droljo
    18.4k
    Mierez,Beljo,Bakrar.....kad ovo pročitam imam osjećaj da smo u 2022/23 godini,pa već par sezona se ista imena vrte.Odani Zgd

Baš to. Vrtimo stalno isto a oni samo stariji svake godine za jednu godinu :lol:
  • Odani Zgd
    673
    A i cijena bome sve veća i veća....
  • CastAway1986
    3.4k
    Momci bez stresa , ne pamtim kad sam bio ovako opušten za vrijeme ljetnog prijelaznog roka a sve to zahvaljujući Bobanu..
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Ma opet će svi dnovinari pozeleniti kad doleti neki napadač za kojeg nisu znali da dolazi
  • Dzoni
    1.6k

Jer su to jedini napadači koje naši vrli novinari koje znaju da nisu ni svjetska klasa niti neke random tarabe.
  • Odani Zgd
    673
    Slažem se,nego kad pročitam ta imena,imam osjećaj da smo zapeli u vremenu epidemioloških mjera i socijalne distance....bar po pitanju napadača
  • Ivdzo11
    7.8k

Josip Šutalo otišao je iz modrog kluba, nova nogometna lokacija hrvatskog reprezentativnog stopera bit će amsterdamski Ajax. Dinamo će na ime transfera dobiti 20 milijuna eura, 2 milijuna eura bonusa i 15 posto od budućeg transfera.

Prica se da Sutalo ide za preko 25 mil, nadam se da imamo tih 15%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.