• Jos-Optimus
    6.1k
    nije se snasao u ligi koja je katastrofa, skup je i ti bi ga platio da bude rotacija?
  • Crni86
    11.8k
    Drago mi je sta sad kad je Kanga i sluzbeno prodan vise necu morat citat 15 stranica usporedbi Kange i Kuleta.
  • Orc123
    12.2k
    jel namjerno to radis ili koji kurac? Napisao sam ti doslovno u postu da bi ga dobeo na posudbu pa mozda ispadne top....ne bi ga sigurno placao neke velike pare.....i jos sam ti napisao da je to moj stav.....ne znaci da je to tako....
  • Ivan0302
    945
    IMAMO NAPADAČAAA!!!!!

https://ibb.co/twXSywLk
  • emilperska
    10.9k
    Wilfriede hvala na doslovce ničemu i sretno dalje!

4 down, Cordoba i MMAe to go!

Meti Zvone, samo meti..
  • Jos-Optimus
    6.1k
    pa posudba s otkupom ga ne cini jeftinijim, jedan Pašalić je u 5 kola zabio više golovs nego ovaj u sezoni, toliko je dobar
  • Praskaton
    4.4k
    Hvala Zvone.Jedan od boljih transfera do sad.Koliko god vjerovao u Bobanovu sposobnost nisam mislio da će se uspjet rjesit ovog panja.
  • skener
    3.8k
    Hvala Ivane, hvala Leko
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Kanga,Max i slični igrači kojima se svašta govorilo, barem su donijeli klubu milijunske odštete od svojih prodaja dok recimo ne znam tko će i za koliku cifru kupiti Mmaea,Perića ili Bočkaja?

Anyways, nadam se El Toru ili Belji u vrhu napada. A tek kad bi ih se moglo obojicu dovesti :fire:
    I dalje me zanima kaj je s Grgićem iz Sturma? Po člancima od prije par mjeseci dečko je bio blizu dolaska kod nas ili Riječana, a evo trenutno se ne spominje ni u kontekstu Dinama ni Rijeke.
  • Orc123
    12.2k
    Samo cu reci da Vas moze biti sramota koliko se veijeda igraca koji to nicim nije zasluzio! Nakon samo jebenih 5mj u raspaloj momcadi u sezoni u kojoj su mozda dvojica/trojica bili na kakvoj/takvoj razini. Koliko samo igraca proslo kroz Dinamo na kojima smo milijune popusili, neki su jos uvijek tu i sisaju lovu iz kluba vi se nasli vrijeđati igraca koji je svaki put davao sve od sebe i na kraju se prodao u Belgijsku ligu i klub kojeg 50% i vise kadra moze samo sanjati! Sramota!

Kanga, nisi Ronaldo ali nisi ni panj! Sretno u nastavku karijere, ne sumnjam da ce imati dobru sezonu!
  • Blueshadow86
    3.6k
    Samo cu reci da Vas moze biti sramota koliko se veijeda igraca koji to nicim nije zasluzio!Orc123

Tko ga je vrijeđao i s kojim to riječima?
    Kolko ja znam u ovih 6 godina ovdje, za takve stvari se dobijaju opomene i banovi, a nigdje ih ne vidim.
    To što je velika većina zadovoljna i duboko odahnula što je ovaj prodan, uključujući i mene, ne znači da ga se time vrijeđa.
  • penetrisac
    58
    Ramon Mierez (28) želi doći u Dinamo! To je vijest koju saznajemo, kao i onu da se traži modalitet raskida ugovora s njegovim klubom Al Jazirom
  • Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Sad kad je Kanga otišao, a i kad Mmaee ode, jedva čekam vidjeti iduće žrtveno janje plavog navijačkog puka!
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Peric valjda ne moze u istu recenicu sa ostalima. Covjek je sada mozda unisten nakon silnih ozljeda ali je bio odlican stoper dok je bio zdrav i imao doprinos klubu.

Isto tako ni Bernauer ne moze u istu recenicu sa recimo Maricevim "pojacanjima", jer koliko god on ne bio po mom gustu ali je imao veliki doprinos prekprosle sezone u osvajanju duple krune pa i rusenju Betisa.

Kanga, Mmaee, Cordoba, Mbuku su prave flopcine koje nisu doprinijele gotovo nista. Mozemo se lupat u guzicu sto u nekom drugom klubu sjedi neki njihov Maric koji je dovoljno nesposoban iscoltati za te igrace neku lovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.