• Droljo
    23.7k

Mramon Vierez?
  • gaTeDZG
    2.5k
    Moja dražesna djevojka je za ručkom pomislila da ju vodim u Abu Dhabi, samo sam htio vidjet kad mu je let za Zagreb... Fingers crossed.
  • Beowulf112
    422
    Nisam siguran u tog Valincica.Gledo sam Istru par puta i vise mi se svidao Koski.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Kulusic, Peric, Božić..nije se moglo pričekat Šibenika da proda nego odma u 4.rang . Dok su supci juznije znali imat i po 13g blokiran račun i na crno radit priko računa u Austriji. Uredno igrali prvu ligu, HNS pederi.
  • Dadox
    1.2k
    jel to definitivno ili ima još neki rok? Jel moguće da su ih bacili u 4.ligu!?
  • Ivdzo11
    8.7k
    Imam 30-ak seniorskih utakmica, trebam mi još minimalno 20 da sve pohvatam kako treba. Iako je lijepo kad se pojavi takav interes, u ovom ću se trenutku bolje razvijati ovdje. Ponekad treba poslušati i unutarnji glas, odnosno ono što ti govori intuicija, i vjerujem da u tom pogledu nisam pogriješio, da će biti vremena za sve.

Adriano Jagusic
  • Crni86
    18.6k
    Vidimo se onda Jagusicu na zimu :wink:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    bravo za Adriana, ovo je mindset dečka koji će ostvariti lijepu nogometnu karijeru, čvrsto s obje noge na zemlji, tako treba.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Nisam siguran u tog Valincica.Gledo sam Istru par puta i vise mi se svidao Koski.Beowulf112

Igraju dvije različite pozicije. Valinčić je desni bek, dok je ovaj stoper. Ali slažem se za Koskija. Dobar stoper.
  • Droljo
    23.7k

Osim što ne razlikuje unutarnji glas od škegrinog... Ostalo je ok rekao manje više.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Možda smo ga trebali uzet i ostavit na posudbi
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Ako nastavi pruzati kvalitetne partije tesko da ce biti dostupan Dinamu.
  • Crni86
    18.6k
    ako je reko 20-tak utakmica, to je do polusezone tocno. Tko kaze da ga vec nismo zakaparili, ali ce se transfer odviti s 1.1. da on tamo odigra jos jednu polusezonu?

To bi u ovoj situaciji bio idealan scenarij. Adriano dobiva tih svojih 20 utakmica, mi dobivamo igraca na zimu te ne moramo trositi dodatno mjesto za slanje igraca na posudbu (u slucaju da ga sad otkupimo i ostavimo u belupu na posudbi da se do kraja isprofilira)
  • Paggini
    74.6k

Ne bojim se da ako nastavi fini razvoj i nastavi sa dobrim igrama da će doći na zimu/ljeto za sličan deal kao što je i sad bio. Ako mali ima ovakav mindset, da mu za razvoj potrebno ostati na istoj stepenici, neće mu oduća stepenica sigurno biti neka Legia, Norwich, Rennes i slični, nego će mu to biti Dinamo.
  • BluePhone67
    5.4k
    Lagano si mali zatvorio vrata Dinama za sva vremena zbog instant novca i bahatog managera. Kada te zove Dinamo, onda se to ne odbija. Ovako je mogao potpisati i ostati na posudbi u istom tom klubu. Bravo mali. Sretno .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.