• Omake
    9.7k
    Miško odrijesio kesu. TM kaže da je Rijeka platila Yankova 350 tisuća eura. U zadnje tri sezone ukupno propustio 43 utakmice. Valjda računaju da će kod njih biti boljeg zdravlja.
  • puxigadjurdja
    2.3k

bio danas u tvom kraju, dobro se jelo i pilo
  • austrijanac
    7.4k

Grafomanu, jel vrijedi on to probijanje njihovog limita?
  • Omake
    9.7k
    ja sam pesimističan. Imam averziju prema igračima s toliko ozljeda. Mislim da bi im Đukanović mogao biti najbolje pojačanje ovog ljeta, ako ga dovedu i vrate u život.
  • Droljo
    17.4k

Trebao si se javit
  • NORTE
    16.7k
    Kakva je situacija za budući kamp na Poljudu?

- Bili smo na nekoliko sastanaka s ministrima Bačićem i Glavinom. Obećali su da će dati isto što i Dinamu. Našao sam se i s novim gradonačelnikom Splita. Hajduk želi i novi stadion, bitni su i tereni za kamp, ali ne na ovoj nego na još jednoj lokaciji. Nama treba 12-16 terena, a ne samo 4-5 - zaključio je Bilić.
  • Rakovica1986
    1k
    Prema zadnjih nekoliko izjava vladinih, a usput i tovarskih sluga ala Pavić, Bačić, Glavina mi se sve više čini da će izgradnja Maksimira kaskat dok se ovim Titovim učenicima ne omogući isto jer kako bi to bilo da Dinamo nešto "dobije", a žgadija ništa.
  • Tvrdica McTvrdi
    657
    Već par godina spominju obnovu Poljuda i novi stadion iz temelja, kaj će Splitu dva stadiona po 30+ tisuća ljudi? Za jednu Ultru u srpnju?
  • NORTE
    16.7k
    Maksimir ide prema planiranom.
    Tovari tek trebaju izmoljakati hdz, a u to nema sumnje. Oni vjerojatno žele isti iznos kao za Zagreb.
    Žele i dodatni novi veliki stadion, ali to ne ide samo tako.

Inače oni će nastavit životariti u ovim uvjetima dok god budu neupješni u europi i ispadali u kvalifikacijama.

Zadnje dvije sezone su imali ok pozicije na hnl tablicama najviše zahvaljujući grobarizmu i nesposobnosti dinamovih uprava.
    Bilo je tu i sudačkih poguranaca za njih, a nesreće za nas.

Trenutna situacija gdje je Boban glavni izgleda mi kao da ćemo s novim igračima iduću titulu konačno uzeti uvjerljivije no zadnje dvije kad smo na pauzu išli s debelim minusom pa grobarski odradili zimski rok, posebno jer naši rivali nemaju financije za bolje igrače.
  • gaTeDZG
    1.7k
    Zanimljivo pojačanje Vukovaraca...

"Od danas je sastav trenera Gordona Schildenfelda jači za Samuela Koeberléa, 20-godišnjeg francuskog veznjaka. Samuel nam stiže iz Stade Reimsa, francuskog kluba u kojem se nogometno školovao. Prošle je sezone predvodio B momčad kao kapetan te skupio 24 nastupa i jedan pogodak.

Najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog, a ima i tri nastupa za juniorsku reprezentaciju Francuske. Samuel je upisao i debi u Ligue 1 - bilo je to 1. svibnja 2022., kada je sa 17 godina debitirao protiv Lorienta u pobjedi 2:1."
  • Tvrdica McTvrdi
    657
    "Od danas je sastav trenera Gordona Schildenfelda jači za Samuela Koeberléa, 20-godišnjeg francuskog veznjaka. Samuel nam stiže iz Stade Reimsa, francuskog kluba u kojem se nogometno školovao. Prošle je sezone predvodio B momčad kao kapetan te skupio 24 nastupa i jedan pogodak.

Najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog, a ima i tri nastupa za juniorsku reprezentaciju Francuske. Samuel je upisao i debi u Ligue 1 - bilo je to 1. svibnja 2022., kada je sa 17 godina debitirao protiv Lorienta u pobjedi 2:1."
    gaTeDZG

Opet neki random stranci, doslovno su mogli Pavića uzet il tak nekog da im igra.
  • E46
    1.5k
    ma kakav Pavic sta ti je, Šunta već da i Horvata na krilo.
  • Dzoni
    1.5k
    Ah da opet ti zli loši stranci došli uništiti 1.HNL, otimaju mnogobrojnim mladim talentima HNL-a put do proboja u 1.momčad
  • Tvrdica McTvrdi
    657
    Uzeo sam primjer radi pozicije, ali okej možda se nama to ne isplati, govorim iz perspektive Vukovara. A kaj nemamo mladih koji igraju nogomet?
  • Dzoni
    1.5k
    Vidim naši mladi uzrasti razbijaju njihove vršnjake u Europi i svijetu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.