• jedan u nizu
    13.8k
    Ne treba nam kapetan koji ce nakon 3 utakmice ne klupi imati neke 'prosvjede' i poglede prema klupi kojima ce lijeciti 'nepravdu'.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Svatko bi prosvjedovao da ga trener degradira u zamjenu preplaćenom drvetu.
  • CastAway1986
    3.2k
    Jedva čekam novi rat na Zoni , Kule vs novi napadač
  • Jurki
    17.9k
    Kule, naš najbolji igrač i strijelac, mislim da bi trebao biti izabran kao zamjena Mišiću za kapetana momčadiPatak

Prijatelju, lakse malo s alkoholom. Svakoga prebrika i to je normalno..
    al opet, lakse malo.

Po cemu je to Kulenovic zasluzil da bude zamjenik kapetana momcadi?
    Kulenovica treba prodati i dopeljati boljeg napadaca.
  • Brusa
    3.4k
    Po cemu je to Kulenovic zasluzil da bude zamjenik kapetana momcadi?Jurki

Ajmo ovako postaviti. Tko je to u sadašnjoj momčadi dinama više zaslužio? Jedino mi KTC Pada na pamet.
  • The Undertaker
    8.3k
    Što ako budemo igrali sa dvije špice?
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ajmo ovako postaviti. Tko je to u sadašnjoj momčadi dinama više zaslužio? Jedino mi KTC Pada na pamet.Brusa

U cijeloj ekipi, Kulenović je po nekakvoj, ajmo reći, hijerahiji tek 4. ili 5. izbor za kapetana.
    Prije njega su svakako Mišić, KTC, Zagorac, a moguće čak i Špikić. A izbor za kapetana ovisi i o više stvari, ne samo stažu, tako da me ne bi iznenadilo da u skorije vrijeme i Dejan Ljubičić bude ispred njega.
    Al lako ćemo za kapetana, ima puno bitnijih stvari od toga.
  • DiddyGuela
    3.6k
    Mišić, KTC, Zagorac, a moguće čak i ŠpikićBlueshadow86

Na odlasku
    Jos nije produzio ugovor
    Na odlasku
    Hahahahaha + na odlasku

Kulenovic je trenutno po hijerarhiji dokapetan.
  • Blueshadow86
    3.6k
    Na odlasku
    Jos nije produzio ugovor
    Na odlasku
    Hahahahaha + na odlasku
    DiddyGuela

Na kraju će svi ostati.
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Možemo pričati i raspravljati o nogometnim kvalitetama, ali nije Kulenović daleko u toj hijerarhiji. Pretpostavljam da će Mišić ostati i biti kapetan, Theophile ako ostane će vjerojatno biti drugi izbor, a tu je i Zagorac koji i ako ostane možda upiše minute jedino u kupu gdje će on biti kapetan. Nakon svih njih realno prvi je svakako Kulenović.
  • veselko tenžera
    4.4k
    Mišić, KTC, Zagorac, a moguće čak i ŠpikićBlueshadow86

Ne pada mi napamet uključivati se u dubokoumne rasprave Kanga vs. Kule, samo da prokomentiram zanimljiv paradoks u citatu iznad.

Želeći dokazati da Kule trenutno nije drugi izbor za kapetana @Blueshadow86 je dokazao upravo to. Sve da je navedeni redoslijed točan (a nije) Špika i Zagi neće vidjeti terena ni pod razno, a KTC ako ostane također se neće nešto naigrati i tu dolazimo do Kuleta koji će opet nešto odigrati :smile:

Samo nemojte one priče "kapetan je kapetan i ako ne igra".
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ja sam govorio za općenito u klubu, a ne na igrače koji će biti u prvih 11 ili koji će naknadno ući. A o tome tko će od igrača ostati ili otići, to ćemo još vidjeti.
    A i zaboli me ona stvar za kapetana, što se mene tiče neka bude i Mikić. Ima puno bitnijih stvari.
  • Mr Anderson
    12.2k
    zaboli me ona stvar za kapetana, što se mene tiče neka bude i Mikić. Ima puno bitnijih stvari.Blueshadow86

Za ekipu je uloga kapetana jedna od bitnijih stvari. I ne mora za dodjelu trake najvažniji kriterij biti staž u klubu.
  • Crni86
    11.8k
    Kule je u sijecnju pokazao da nije kapacitet za kapetana kada je svoj ego stavio ispred ekipe i tu staje cijela prica. Pravi lider nikada takvo nesto ne bi napravio. Svaka cast na nekim postignucima, na stazu u klubu i na emociji prema klubu ali nema karakter lidera.

Za 6 mjeseci ce ga jedan dejan ljubicic pojest u liderstvu. Ako ga vec i sad nije pojeo. Lider ne postajes kao lider se radas. Najbolji primjer je dilaver koji je nakon par mjeseci vec bio lider
  • NKDZ86
    4.3k
    Al ga možete srat...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.