• fakin
    898
    Dok još nije poznato za koji klub će Petković igrati u budućnosti, azerbajdžanski novinar Fuad Alakbarov ⁠⁠objavio je da je Petkovića zvao i tamošnji prvak Qarabag. Ipak, od njegovog prelaska ondje neće biti ništa. Kako piše Alakbarov, Qarabag se povukao iz pregovora kada je čuo da Petković traži godišnju plaću od milijun eura.

E moj Petko, sto ti je ovo trebalo
  • CastAway1986
    3.2k
    kakve veze ima on s ponudama koje mu dolaze?
  • Omake
    9.7k
    Koja brutalna, igračka asistencija Kaneka protiv Intera. Stvarno svaka čast.
  • Crni86
    11.8k
    Perkovic za SN:

“Razgovor sa Zvonimirom Bobanom bio je vrlo korektan, mogao sam ostati u novom stručnom stožeru, ali nekako sam osjetio kako je došlo vrijeme da krenem dalje, da moram stvarati karijeru prvoga trenera. I Boban mi je dao potporu u toj odluci.

Treba iskreno reći i da neki igrači koji su dovedeni u Maksimir nisu prošle sezone pokazali da su na kvalitativnoj razini potrebnoj za igranje u Dinamu.”
  • Paggini
    55.1k
    Treba iskreno reći i da neki igrači koji su dovedeni u Maksimir nisu prošle sezone pokazali da su na kvalitativnoj razini potrebnoj za igranje u Dinamu.”Crni86

A bome nisi ni ti. Sretno u Noahu
  • Crni86
    11.8k
    bio je bas jako samokritican

“Neovisno o tome kako je sve završilo, smatram da smo napravili dobar posao u tih završnih osam utakmica.”
  • Pacho
    1.7k
    Jos lik sere o omjeru prije njega, jer valjda on kao glavni pomocni svoj trojici trenera nije imao bas nikakav utjecaj pa ne snosi krivnju za to. I jos ga je i Slaven razguzio izmedu Jakira i Bjelice.
  • Zagi
    10.3k
    Oho Taki magija :heart:

Njega i Maxa mi je najviše žao. Tko god je donio finalnu odluku da njih dvojicu makne , fino je doprinio da nam je prošla sezona izgledala tako kako je.

Obojica u najmanju ruku vrlo dobri igrači, korisni u različitim formacijama i ulogama na terenu i definitivno jeftini ako se pogleda ugovore koje su drugi imali.
  • Paggini
    55.1k
    definitivno jeftiniZagi

A buraz, Kaneko otkup je bio brijem 1.2 milijuna, fkt nije vrijedio te parice
  • Zagi
    10.3k
    Kaneko otkup je bio brijem 1.2 milijuna, fkt nije vrijedio te paricePaggini

A ono , ovisi s kim ga uspoređujemo.
    Zamjenili smo ga latinosom od kojeg nismo dobili ništa i to ništa platili 2m.
  • Shkera
    273

Ne slazem se... pa Cordobu smo platili 1.5, a Kaneko je stvarno imao dobrih partija i sam izvukao dosta tekmi.
    1.2 milje je kap u moru.

Znam da ne volite Sofinu statistiku, al on na svakoj sezoni u bilokojem natjecanju je na zelenom prosjeku (iznad 7.00), bila to japanska, hrvatska ili belgijska liga, svjetsko prvenstvo klubova ili KL.
  • Paggini
    55.1k
    Argument "pa platili smo drugi promašaj 2 milijuna" ne znači da je Kaneko vrijedio 1.2 milijuna. Imao je fazu od dva mjeseca gdje je bio super, ali na proljeće takoreći nije ni postojao na terenu

1.2 milje je kap u moruShkera

Mi svaki prijelazni rok u prosjeku imamo 3 - 6 milijuna eura budzeta za prelaske. Ovo je petina gornje granice, itekako nije kap u moru, pogotovo ne za desno krilo koje je imalo 25 godina i nije radio nikakvu razliku
  • Shkera
    273
    E jbg mi bismo sve dzabe doveli, a skupo prodali i jos bili top 16 klubova Europe.

Klasično hrvatski, ali ne ide to tako jer bez ulaganja nema ni rezultata.
    Taj proračun za transfere moramo popravit pod Bobanom jer 6 milja nije dovoljno ni za spicu kapitalca na danasnjem tržištu.
  • Paggini
    55.1k
    mi bismo sve dzabe doveli, a skupo prodali i jos bili top 16 klubova Europe.Shkera

Pa da, to je jedina financijski smislena taktika kad si klub koji nije financiran državnim ili privatnim novcima.

Da mi trošimo svake sezone 10 15 milijuna na pojačanja, brzo bi se ugasili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.