• Nolifer
    11.6k

Jel u kontroliranoj atmosferi ili van kontrole? :razz:
  • CastAway1986
    3.2k
    toliko je kontroliran da se prebacio na sladoled
  • skener
    3.8k
    Kako doznajemo Ademi je s mađarskim klubom potpisao ugovor na godinu dana s opcijom produljenja na još jednu godinu ovisno o učinku u prvoj sezoni.
  • badjibadara
    5.7k
    Ovi “Petkovi” turci sada žele i Pjacu i Rileta, tako da bi uzrečica “puši k’o Turčin” mogla izgubiti svaki smisao kad osnuju senatorsku pušačku sobu.

Mada ni tjedan dana nakon odlaska meni nije jasno zašto su odbili ponudu kluba, koja je bila više nego fer. Valjda je menager već ranije imao neke dogovore iz Turske…, a turci k’o turci.
  • crophantom
    895
    Tarzan mislio da je u dealu s Turcima zajebal Dinamo, samo se nije sjetio da je u dealu s Turcima.
    Ti se oko najma ureda cjenkaju ko na placu i na kraju kad je sve dogovoreno opet te probaju zajebat.
  • mali M
    7.8k
    Baš mi je na kraju iskreno žao i Petka i Pjace... Kad slušaju grbavog Tarzana.. imate dosta novaca, imate neki rejting, financijski nećeš više nikad ići prema gore... Zašto je tak teško bilo pristati na malo manju plaću i bit mentor koji će dić na veću razinu novu generaciju... Pa kaj ne vide da se Dinamo preslaguje, slaže jednu novu lijepu priču na zdravim temeljima, pa daj se ugradi u to za sva vremena i bit ćeš legenda... Ovako bi se vjerojatno našlo za njih mjesta i u budućnosti u Dinamu, al kad im je racio nepoznat pojam sad će se smucati po nekakvim donjim domovina liga... Pa di ti srce vuče, šta nimalo ne kuca plavo, nikako neću to nikada shvatiti... Tak si završavati pokenjano karijeru zbog "par kovanica"...
  • Crni86
    11.8k
    Baš mi je na kraju iskreno žao i Petka i Pjace... Kad slušaju grbavog Tarzanamali M

Slazem se, ali nisu bas klinci, neki balavci koji su tek dosli u taj svijet pa ne znaju kako stvari funkcioniraju. Obojica su vec dovoljno stari i zreli pa da imaju kaj u glavi da i sami malo razmisle i da bas ne plesu kako tarzan svira.
  • mali M
    7.8k
    zato sam i napisao "nikako neću to nikada shvatiti..." Kritika je njima dvojici, ne Tarzanu..
  • Crle
    1k
    Ako si pametan i daješ si za pravo da ušutkavaš ljude onda si i pametan da donosiš dobre odluke. Nije mi ni najmanje žao.
  • Marley
    4.3k
    Ja vas samo lijepo molim, sve koji jedva cekaju, nemojte se sad nasladjivati, please...

Ako si pametan.........
    ........donosiš dobre odluke.
    Crle

A ovo je jako daleko od istine, totalna zabluda.
    Bruno je skolski primjer toga, nazalost.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Evo, i rile za kocealiaspor..
  • Tvrdica McTvrdi
    656
    Možda je to naša nova filijala samo nismo službeno objavili :cool:
  • veselko tenžera
    4.4k
    Mislim da je naše senatore od ostanka u Dinamu odbio Bobanov zahtjev o kome se najmanje priča, a koji je od strane novinara nazvan "potpuna posvećenost Dinamu". I lova i duljina ugovora su nešto što je ponuđeno u jako korektnim okvirima od strane kluba. Međutim, ova potpuna posvećenost je očito podrazumijevala žestok trening, taktičku disciplinu, mogućnost igranja u ritmu koji će tražiti Kovačević, posljedično uredniji život i puno veću posvećenost nogometu što je kod većine njih bilo nešto na što im se ne da vraćati.

Kako bilo, sretno im dalje!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.