• Dubbbrava
    887
    2 dana zaredom nema pojačanja, Zvone odlazi!
  • skener
    3.8k
    Lorenzo Lepore objavio je na X-u kako su Modri kontaktirali Filipa Boraka, 30-godišnjeg trenera napadača:

“Dinamo Zagreb razmišlja o osnaživanju trenerskog kadra. Filip Borak, trener specijaliziran za tehniku šuta bio je na razgovoru s klubom. Dinamo je impresioniran njegovim radom, ali dogovor još uvijek nije postignut”, stoji u objavi.
  • Izet Hajrović
    5.6k
    mislim da je radio u Gorici kada je Lovrić bio tamo. Sviđa mi se njegov dolazak ako je istina, možda i Mišića uspije "popraviti". :joke: Dosta je bilo gađanja glinenih golubova. On za udarce, osobni trener Luke Modrića za kondiciju, svakako su to dobra pojačanja za stručni stožer.
  • Jurki
    17.9k
    Za tog lika iz Gorice nisam cul, ali za Vucetica jesam i nije mi bilo jasno kak to da ga nismo prije dopeljali u klub.
    Znaci, nije da se nije moglo, vec nije bilo sluha od klubske vrhuske.

Potezi koji su za pohvaliti.
  • Vučko53
    298
    Iskreno, ne vidim neke njegove rezultate tog rada. U ekipi je imao Lovrica i ajmo reci da je on njegov uspjeh, ali i taj Lovric je imao 5-6 udaraca po utakmici. Nikad kasnije nismo vidjeli da se u ekipi profilirao neki ekstremno dobar pucac
  • Jurki
    17.9k
    ne znam za tog lika, niti ne znam al je strucnjak ili ne, ali je isto tak cinjenica da su u Gorici drva, a ne nogometasi.
    Nemres drvo nauciti pucati ako je rijec o drvu.
  • NORTE
    16.7k
    Žalosno je da ti treba dodatni trener da preplaćenog nogometaša nauči pucat u gol.
  • Vučko53
    298
    Imate njegov podcast jos od prije par godina u Podcast inkubatoru - kad je jos Los vodio.

Ne znam, taman da je 11 drva, moralo bi biti bar nekog ucinka. Ima li Gorica iznadprosjecno golova iz slobodnjaka? Ima li ijednog profiliranog pucaca poslije Lovrica (s tim da je Lovric bio dobar pucac i prije gorice).
  • Jurki
    17.9k
    jbg, tak onda mozemo reci, da koji ce nam k trener golmana koji ce preplacene golmane uciti kak se treba hititi za loptom.
    Sve su to segmenti nogometne igre za koji treba neki strucnjak.
    Npr Bayern ima valjda 20 ljudi u stozeru prve momcadi.. a igraci su im placeni vise milijuna eura godisnje.
    I kad bi se vodili takvom logikom, Bayernu, Barci, Realu itd.. ne treba ni trener prve ekipe.. dovoljno je da gazda kluba uđe u svlacionicu, hiti loptu i veli.. "evo decki tu vam je lopta, pobijedite utakmicu".
  • The Undertaker
    8.3k
    U teoriji, igrači koji izađu iz škole bi barem tehniku morali imati usavršenu. Očito da je to samo teorija tako da svaka popuna klupskog kadra temeljena na stručnosti i dosadašnjom rezultatima može donijeti samo dobro.
  • Crusades
    16.5k
    Za kaj bi se trebali oglašavat? Krenuli su radit, neki igrači su se doveli, pripreme su počele, bila je pressica prije toga, svatko radi svoj posao.

Nije dobro kad se pišu priopćenja, nije dobro kad se "ne oglašava".
  • Dadox
    449
    Rijetko glupi upis. Čestitam!
  • Tvrdica McTvrdi
    658
    ali je isto tak cinjenica da su u Gorici drva, a ne nogometasi.Jurki

U RH ima više od 1000 nogometnih klubova (neka me netko ispravi ako je krivo), a ta Gorica je u top 10, dakle najboljih 1%. Ako tamo igraju "drva, a ne nogometaši", kaj je s ostalima? U kojem god zanimanju da si u 1% je veliko dostignuće.
  • Dadox
    449
    Upravo tako,ali čovjek se očito nikad nije bavio sportom kad ovako vrijeđa nekoga tko igra na nekoj razini koju on može samo sanjati i usput ovako glupo komentirati.
  • vjeko1701
    16k
    Privatne prepirke u inbox
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.