• The Undertaker
    8.3k
    Mi bez Petkovića moramo mijenjati filozofiju igre i pitanje je kako će se u toj novoj organizaciji snaći postojeći ili novi igrači. To u dobroj mjeri ovisi o Zvoni i Kovačeviću odnosno da ili nađu igrače za svoj stil igre ili da prilagode igru postojećem kadru. Ako je namjera igrati visoki presing onda je Mierez pravi izbor ali nije jedini.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Mi bez Petkovića moramo mijenjati filozofiju igreThe Undertaker

Potpuno krivo.
    Nakon ovakve sezone mi zelimo mijenjati filozofiju igre i u koji se realno Petkovic ne uklapa ali bi vjerojatno igrao da je ostao.
  • Hrc-Vg
    762
    Ako Hajduk izigra Banića, ja bi ga uzeo za rezervnog golmana.
  • Crni86
    11.7k
    Mislim da je ne realno imat svu trojicu od jednom. Idealno bi bilo imat belju plus kuleta/miereza. Takvim duom mislim da trener dobiva vise taktickih mogucnosti.

moramo mijenjati filozofiju igre i pitanje je kako će se u toj novoj organizaciji snaći postojeći ili novi igrači.The Undertaker

Filozofija se mjenjala ostao petkovic ili ne. Filozofiju je postavio Zvone te po njoj slagao momcad, od trenera do igraca. Slagalo se sa nekakvom vizijom i idejom, a ne kao prethodnih sezona gdje su se samo dovodili igraci bez ikakve vizije kako bi se uklopili u momcad i ideju igre kojoj bi tezili. Zato se i jesmo izgubili zadnje dvije sezone i dobili onaj prahistorijski nogomet.

Uz to dovedei su igraci koji su svjesni dinamo velicine, koji su i dalje gladni uspjeha te su vec dokazani.Tako da vjerujem da ce 90% toga klapati, ovih 10% ostavljam kao statisticku gresku jer ne moze uvijek sve biti 100% pogodeno.
  • Vedraca
    165
    kao 3. Napadaca nebi Bio los....Ali kao 1/2. Napadaca uz Kuleta Boze me sacuvaj
  • Paggini
    54.9k
    Ako Hajduk izigra Banića, ja bi ga uzeo za rezervnog golmana.Hrc-Vg

Radije bih uzeo Zeleniku, koji osim što je bolji golman od Banića, je i Dinamovac. Ali to treba pricekati da ispadnu iz Europe, sumnjam da bi davali prije toga. Mozda posuditi i Cavlinu Varazdinu, tu kombinaciju zagovaramo vec neko vrijeme na forumu.
  • Hrc-Vg
    762
    daj zamisli koliko bi bio motiviran protiv njih da ga sad zajebu…Zelenika je super, ali ne vidim da bi ga Varaždin lako pustio. Banić je besplatan.
  • Paggini
    54.9k

Pa sve ok, meni je Banić korektan do dobar golman, daleko od toga, ali ako vec uzimamo, radije bih uzimao sto kvalitetnije, a ne sto vise zajebane od tovara hahaha
  • Mr Anderson
    12.2k
    Bilo kakva IT ili privatna pitanja stoji privatni chat.Kolege su ti objasnile oko teme kojoj nije mjesto ovdje i toga cu se drzati.Nadam se da znas citati.HvalaDavieboy86

Čitam vrlo dobro, ne brini, ali tebi pisanje slabo ide.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Ako Hajduk izigra Banića, ja bi ga uzeo za rezervnog golmana.Hrc-Vg

Pored Filipovića, Zagorca i Čavline ti bi uzeo još i Banića?
  • Dzoni
    1.5k
    Prvo Banić je tovar, drugo ne donosi ekstra kvalitetu među već dosad prosječnim golmanima, treće brani za klub koji se cijelo vrijeme brani, pa i ima puno posla. Nije isto biti golman sa po 10 obrana po utakmici i 2 primljena gola i golman kluba kojem protivnici zapucaju možda 2-3 puta, ali apsolutno mora obraniti
  • keppi
    402
    Ako Šimić stvarno ima problema s kockom to je zbilja nešto drugo.
    Kada se već vrti pitanje Banića ....za mene ne.
    Ponekad brani nemoguće, a ponekad prima pacerske golove. Njegove karakteristike puno više odgovaraju manjim klubovima gdje uglavnom ima puno "posla na utakmici", a ne nama.
  • Hrc-Vg
    762
    Zagorca ne vidim kao ozbiljnu opciju, Filipovića bi prodao, a Čavlini trebaju minute, a ne klupa.
  • Ivdzo11
    7.3k
    Idemo po Matkovica

Nešto slično sad nudi i Dinamo. Priča se kotrlja. Transfer još nije blizu, ali nije ni daleko. Dinamo nudi oko dva milijuna eura i Luku Vrbančića (19). Vrbančić se vratio s posudbe iz Lokomotive, započeo je pripreme s "modrima", ali za njega u ovom trenutku u Dinamu nema mjesta. Vezna linija nakrcana je igračima poput Mišića, Villara, Ljubičića, Stojkovića, Vidovića, Solde, Mudražije...
  • blue heart 72
    2.3k
    koja je nit vodilja za prodaju Filipovića, a dovođenje Banića?
    Stvarno ne razumijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.