• CastAway1986
    3.2k
    Odakle to da smo se riješili Kange kad nije uopće službeno?!
  • Dadox
    429
    I ovog Mikića kad vidim tetoviranog s 18 godina odmah u karakter i odgoj posumnjam.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Možda ima neki Marić negdje da ga kupi.
  • Brusa
    3.4k
    jedanput i nikad više neće on zabiti 20 golova Budi realanCif

Hoćemo se okladiti ?
    Ako Kule zabije 20 golova iduće sezone u svim natjecanjima ti se fino odlogiraš i više nikada nemoj doći na Zonu, ako ne zabije ja ću to napraviti.
    Edit: Za dinamo. Pod uvjetom da cijelu sezonu odigra za dinamo.
    Oklada je otvorena i za sve druge koji se žele prijaviti.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Zašto misliš da ljudi koji se tetoviraju imaju loš karakter i neodgojeni su?
  • Dadox
    429
    Eto, na temelju nekih iskustava.Pritom mislim kada se radi o ovakvom klincu.Nego,ti si nešto nabrijan.Ne znwm jel te to večeras puca ili inače jer te ne pratim.
  • mali M
    7.8k
    a kakav ti kriterij imaš za vjerodostojnost Bože moj... Srećom Mamić ti se nikad nije tetovirao pa je oličenje karaktera i odgoja.

Btw. prije nego ti zakipi u ušima ne velim da si Mamićevac nego kako je besmislen tvoj kriterij s tetovažama...

na temelju nekih iskustavaDadox

Zbilja al zbilja imam puno gora životna iskustva sa netetoviranima nego tetoviranima... Da znaš psihologiju iza tetoviranja znao bi da imaš baš baš pogrešno mišljenje i stav (koje je bazirano btw na pretpostavkama) prema ljudima koji su si dali nacrtati neku bedastoću na sebe ko klinci (ili stariji)
  • IstokKa96
    857
    Kulenović i Kanga imaju perspektivu u klubu, samo trener treba posložiti igru koja će naglasiti njihove prednosti, a sakriti što je više moguće mane.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Donosiš proizvoljne zaključke i generaliziraš na temelju nekakvih svojih iskustava i normalno da me smeta. A sigirno nisam jedini na forumu s tetovažama.
  • Dadox
    429
    Nije samo moj.Postoje mnoge studije o ljudima koji se tetoviraju ili razlozima za iste.Naročito za one koji to čine,ajmo reći,u razvojnim godinama.Za mene je on balavac s 18 godina i meni to nije primjereno u toj dobi.Daleko od toga da sam konzervativan,ali tako gledam na to.
  • Sbkbbb
    343
    Uzdizanje Kange nema nikakvo pokrice, a uzdizanje onog koji kad postigne pogodak ne zeli ga slaviti jer eto taj Kanga je dobio mjesto ispred njega u 2 utakmice.
    Svaka njemu cast na tih 20 golova, ali drugi dio prvenstva je toliko zicera promasio i lopti prodao da i za njega nema se pokrice uzdizanja.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Nemrem vjerovat, kakav lik. Mnoge studije...svašta.
  • Dadox
    429
    čitaj momčino da.Vjeruješ da je tvoj stav ispravan,a struku podcjenjuješ.Iako se po više tvojih stavova večeras iščitava da si isključiv i uvijek u pravu.Malo te puca i agresiva.Čak to spominju u studijama.
  • Sbkbbb
    343
    ja sam se tetovirao sa 18 godina, da li struka navodi da imam neki problem ili?
    Jbt struka i studije.
    PS o kojoj struci je rijec?
  • mali M
    7.8k
    Postoje mnoge studije o ljudima koji se tetoviraju ili razlozima za iste.Dadox

Daj ne piši bedastoće pliz... Znaš i sam da nisi pročitao te sve studije nego naklapaš bezveze sa pretpostavkama... Zašto bi neka tetovaža koju sam napravio kao klinac utjecala na moje odluke sa 40...? Da znaš gdje radim i tko sam, u odnosu na tetovaže vidio bi da lupaš bezveze osude na temelju pretpostavki... Malom Mikiću je važnije da ima pametne zastupnike a on se usredotoči na nogomet nego dal ima tetoviranog vikonga koji jede kebab na podlaktici...

I više ne pišem o ovakvim glupostima na temi koja nema veze sa time...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.