• NitkoBitan
    27.5k
    Hajduk doveo - nikoga. Rijeka dovela jednog igraca iz njemacke trece lige. Guzicu bi oboje dali da su na nasem mjestu.

Sokirao ih je nas prijelazni rok samo kaj nece priznat. Oni briju da Dinamu bez Lige prvaka slijedi bankrot i opca rasprodaja.
  • bbb medimurje
    4.1k
    Pa nije receno da pajaziti ide u olimpliju?
    Btw. tovari samo 1 tjedan na pripremama na Bledu, nema se novaca niti za pripreme?
  • NORTE
    16.6k
    Btw. tovari samo 1 tjedan na pripremama na Bledu, nema se novaca niti za pripreme?bbb medimurje

Očito.
    Stvarno su čudo od kluba.
  • E46
    1.5k
    Ja bi im tog Pajazitija uzeo samo da ga oni ne uzmu, ako je besplatan.
  • blue heart 72
    2.3k
    Po meni taj Pajaziti uopće nije loš igrač. Ne mislim da bi bio za nas pojačanje, ali za njih bi mogao biti. Također bi rekao, ako im kako izgleda Vučević preuzme sportski dio, da su njime dobili za njihove pojmove najbolje moguće rješenje
  • Crni86
    11.7k
    Ja iskreno mislim da pajaziti uopce nije tip igraca kakav njima fali.

Odnosno je, ali kada se procisti kadar od pukstasa, krovinovica, rakitica itd. Njima je potrebna agresivna sestica kao sto je selahi. A bilo bi im najbolje s pajazitijem i zamjenit nekog od trojca raketa-krov-pukstas.
  • rioda
    8.8k
    Za Garciju se skupljalo tjednima, a za Pajazitija čekaju i rezultate ovih svojih izbora. Do kraja prijelaznog roka će valjda skupiti lovu za njega :lol:

Pajaziti mi je ok igrač, bit će im pojačanje, ali ništa spektakularno. Njima za neku ozbiljnu ekipu treba bar 5 pojačanja - lijevi bek, dva vezna različitih karakteristika i oba krila.
  • Dadox
    429
    Ja sam ga gledao kod nas u Gorici i na treningu barem 20 puta i mene ničim nije oduševio.Onako,vidi se da zna,ali ništa posebno.Pršir je tamo odskako,ali kako se ozlijedio tako se ovaj dizao.Ne bi ga mijenjao ni za jednog našeg veznjaka novopridošlog.
  • Hrc-Vg
    761
    Ja bi uzeo Pršira kao dugoročnu zamjenu za Mišića.
  • Dadox
    429
    ma taj je isto teška bomba u glavi…
  • Ludovic IX
    8.9k
    Ja ne vjerujem uopće u službenu ponudu od anderlechta za sigura i to rezolutno odbijanje iste. A ako je istina, hajduk igra poker sa parom dvojki u rukama okrenutih prema svim ostalim klubovima koji znaju sto hajduk ima
  • E46
    1.5k
    pršir je isto veliki dinamovac koji bi sutra doso na poziv kluba, znam mu bratica pa znam i njega.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Pa imamo sad pokrivenu vezu, mislim da smo barem tu mirni
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Veliki Dinamovac je Prsir, kao i Spikic, ali ipak novac vole vise pa su iz tog Dinama vec otisli u Split.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.