• Common Sense
    1.1k
    Gledao sam ga u Zaprešiću protiv Šveđana, bio je najbolji igrač na terenu. Ja vjerujem da bi ove sezone mogao biti korisniji i učinkovitiji čak i od Kulenovića.
  • NORTE
    16.6k
    Ivanuseca doslovno tjeraju iz FeyenoordaEfes Pilsen

A on je silno želio transfer tamo iz dinama.
    Što ti je život.
  • Makedonion
    28
    Cini mi se da Dinamo trenutno ima ekipu igraca koji su stavili uspjeh kluba ispred svojih osobnih ciljeva. Ne mislim da bi bilo pametno dovoditi nekoga kome je vaznije ozivjeti karijeru i vratiti se u reprezentaciju nego vratiti naslov tamo gdje pripada.

Vidjeli smo kako je Brekalo ozivio karijeru...
  • Ivanmtk
    1.4k
    Kakav Ivanušec koliko god bio kvalitetan zatvoreni smo u sredini, dobro pokriveni i ne treba nam još veznjaka. Treba se fokusirati na stopera i napadača. Tu nam trebaju dva startera, kapitalca.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Topic, Hoxha, Cordoba, Lisica.. provjerena kvaliteta ili kvantiteta? Ivanusec nije za sredinu
  • tp1997
    1.6k
    Index pise da Ivanuseca doslovno tjeraju iz FeyenoordaEfes Pilsen

Piše nažalost i da se gotovo sigurno neće vratiti u Dinamo
  • ElDorado
    4.4k
    Svi ti povratci na kraju ispadnu drek. Ivanusec na silu hoce u Italiju. Nama ne treba vjerujte.
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ne treba dramiti i strahovati, al kolko god smo promjena napravili i dalje za prvih 11 fale - lijevi bek, lijevi stoper, desno krilo i napadač.
    Što se rotacije tiče, tu fale - desni bek i lijevo krilo.
    Još 6 igrača za 6 pozicija.
  • miro
    6.7k
    Ivanušec bi bio veliko pojačanje, čak bih rekao presudno da HNL riješimo suvereno, ali ne treba ga ganjat pod mus. Ako se karte poslože dobro, ako ne, idemo dalje, netko će iskočit od ovih koji su tu
  • Makedonion
    28

Pomalo nadobudno, ali ja bi poceo gurati mlade:

Lijevi bek: MPV
    Lijevi stoper: Jakirovic
    Lijevo krilo: Cutuk
    Desni bek: Mikic
    Desno krilo: / (Lisica, Topic, Cordoba)
    Napadac: Beljo + naveo sam prije Bartola Barisica

Dobro da nisam na Bobanovom mjestu jer bi vjerojatno skroz promasio poteze, ali mislim da je doslo vrijeme za promociju mladih. Nemamo nista za prodati. Najbolji igrac u izlogu nam je Stojkovic.
  • scooniepenn
    4.9k
    Moram priznati da ne razumijem što je pisao htio reći. Dakle, imaš u ovoj novoj momčadi u izvjesnih prvih 11 od mlađih igrača Stojkovića, Vidovića, Vinlofa (ako potpiše) te trenutno Lisicu. Ovo su samo igrači u prvih 11. Koliko bi mi to trebali imati igrača za buduće transfere u prvih 11 da bi i dalje bili ozbiljna natjecateljska momčad? Prošla su vremena glavatog lopova gdje smo bili prodajni izlog, momčad mora imati balans, a sve ostalo su priče za malu djecu.
  • Orc123
    12.1k
    to je radio Mamic kad su mu igraci bili ko prostitutke u izlogu na ulicama DE!
    Sjećam se tih dana kad smo bili kanta za napucavanje po Europi! Hvala ali nikad vise .....
  • Cosimo
    4

Trebamo se naći negdje između toga tvojega i mišljenja onih koji zazivaju Ivanušeca, Sosu i slične.
    Možda sa blagom inklinacijom na to tvoje.
  • dzis
    1.1k
    Bili bi ludi kada nebi probali vratit Ivanuseca. Iako vjerujem da njemu nismo opcija u ovom trenutku karijere.

Ali ponavljam. Ako postoji ikakva sansa i igraceva zelja,klub mora probati napraviti sve u granicama svoje moci za takvog igraca.
  • Omake
    9.6k
    Koja bi bila Dinamova verzija Zidanes y Pavones? Olmići i Antolići?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.