• Mr Anderson
    12.8k
    Već sam sit gledajuci Kulenovica kao prvog napadaca i Kangu kao zamjenu, za najezit seDani Olmić
    Kaj pričaš ti? Kule je igrač za 15-20 golova po sezoni. Najprije napišeš da bi takvog napadača, onda redak niže pljuješ po Kuletu. Ak se ježiš od njega, nemoj gledat Dinamo.
  • Dani Olmić
    1.8k
    realno ne slinim tolko za tog Jagusica, ko kaze da bi on u Dinamu blistao … nitko
    Dapace, tek u Dinamu bi se mozda doslo do izrazajanda je limitiran, mozda, mozda i ne

Kule je igrac za 15 golova ako igra zajedno s napadacem koji zna vezat protivnike za sebe i stvarat prostor kuletu (kao sto je to Petkovic radio vecinom) …. Kako Kulenovic izgleda sam kao istureni napadac smo hvala bogu imali privileg gledat dosta tekmi … lopta mu se ponekad odbijala ko od svinca … totalno mi znao djelovat kao izgubljen
  • vjeko1701
    16.4k
    mozda, mozda i neDani Olmić

Olivari?
  • Paggini
    58.1k
    ko kaze da bi on u Dinamu blistao … nitkoDani Olmić

Ja recimo kažem da bi blistao jer mali je najveći potencijal HNLa, ali ako ne želi, ne želi, nema to veze s njegovim igračkim predispozicijama i talentom
  • GOAT
    3.3k
    A što bi vi da agenti kažu? " Evo letimo u Dinamo za sto manje pare".. normalno da se i oni ograđuju u slucaju da transfer propadne a igraci moraju ostati u svojim klubovima

Ima još vremena pa cemo vidjeti
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Očekujte još nekoliko top igrača u narednom periodu…
  • Orc123
    12.5k
    kaj je sa Vinlofom? Gdje je zapelo?
  • Ivdzo11
    7.7k
    dogovoren je...
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Dolazi samo je svima jasno da svi igrači neće realno ispasti top… treba dubine…
  • NitkoBitan
    28.6k
    Ako svaki clan potrosi 100 eura u fan shopu imamo za Belju! Dijeli svima! Ja sudjelujem za dvojicu kupnjom godisnje.

Mozemo i po kvartovima plave kutije organizirat. Na njima fino napisat "za Dinamova pojacanja". I baka koja seta pesa bu pokleknula i dala koji cent.
  • dinon7
    1.9k

Do odlaska u Sloveniju ili?
  • vlatkomarkovic
    1.7k

A ne vjerujem… ali do odlaska iz Slovenija
  • hardek
    5.1k
    Isto tako nema smisla dovest po 3 igrača na svaku poziciju jer onda nitko neće dobit poštenu šansu, bit će nezadovoljnih a sljedeće ljeto ćeš opet morat poklanjat igrače koji su ti višak
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Stari moj jel ti stvarno misliš da svi igrači koji su dovedeni će biti pogodci? Šta ako Lisici puknu prednji krizni, šta ako Villar se loše adaptira… Mislim jako puno je imena realno je da neka neće biti pogodci. Trebamo biti spremni na to… Gledaj koliko je igrača otišlo, a bila je tanka klupa prošle godine toliko ti treba doći
  • CastAway1986
    3.4k
    Ako neće Beljo onda bi mogao Mierez ponovno doći u centar pažnje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.