• marcio amoroso
    42.9k
    I ja mislim da će Ludogorec našamart Rijeku. Jedino ako novi trener ne zajebe sve što je Jovicevic radio, ali sudeći po dosadašnjoj karijeri ne bi trebao.Omake

Tko im je novi trener?
  • NORTE
    16.6k

Portugalac neki, s Noahom lani izbacio Aeka!
    Kasnije i Ružmberoka :rofl:
    Pa osvojio dvostruku krunu.
  • marcio amoroso
    42.9k
    Kasnije i Ružmberoka :rofl:NORTE

Kad je njih izbacio mora da je stručnjak :grin:
  • Omake
    9.6k
    Portugalac, vodio Noah lani.
  • Mr Anderson
    12.2k
    vodio Noah lani.Omake

Jeli njih naš Sandro sad preuzeo?
  • Crusades
    16.5k
    Koliko je pisalo je, sad ne znam jel službeno
  • Sajla
    9.6k
    službeno je, predstavili su ga.
  • Eduardo
    24.7k
    Tko im je novi trener?marcio amoroso

Rui Mota, relativno nedavno bio je trener juniora Šibenika... trebao je prvo biti dio stožera Marija Carevića, no pošto su im juniori zaredali s lošim rezultatima uprava kluba preusmjerila ga je u juniorsku momčad, ali je otišao nakon svega tri mjeseca.

Uglavnom je do sad radio kao asistent (Al-Fateh, Atromitos, Standard Liege, Legijia, Braga, Vaso de Gama, Gaziantep)... kao glavni trener vodio je samo Dilu Gori i spomenuti armenski Noah.

Ludogorets ima dobar skauting... ne sumnjam da su nanjušili dobar pick za njih.
  • Peškaman
    7.2k
    Opet Slovan :lol:
    Točno će jednom godišnje rezervirat u Mepasu pa kad izvuku Zrinjski da se ne sekiraju oko smještaja.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Ako Rijeka zadrži veći dio ekipe uz par pojačanja može proći Ludogoreca, nisu oni ništa posebno.
  • Dzoni
    1.5k
    Najbolji mogući ždrijeb za Rijeku
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Možda uz Lech i najbolja šansa za Rijeku iako mislim da nisu favoriti koga god da su izvukli. Ako zadrže bitnije igrače poput Fruka i Jankovića svakako imaju ok šanse, ali svake godine ispadne da precjenjujemo naše rivale iz HNL-a pa se uvijek sramote. Ako se ne varam Rijeka je prošle sezone jedva izbacila rumunjskog drugoligaša koji je osvojio kup.

U svakom slučaju, najvjerojatnije će 3. pretkolo igrati u kvalifikacijama za EL.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.