• Orc123
    14.1k
    ma nema mi logike da ga se plati toliki novac i da ga potpisu samo na 2 godine. Minimalno bi bilo 3 a realno 4 godine.....gdje se ro moze provjeriti sluzbeno?
  • Fan
    1.7k
    Dvosjekli mač je duljina ugovora.
    S jedne strane, ako igrač potpiše na kratko razdoblje, a bude dobar: zašto tako kratak ugovor? Ne može se prodat za visoku cifru, brzo ostajemo bez igrača...
    S druge strane, ako igrač potpiše na dulje razdoblje, a bude loš: još x godina moramo trpit tog panja? Ne možemo ga nikome uvaljat, ima preveliku plaću...
  • Nolifer
    13.6k

Već vidim novi profil: "spuštenehlačeWilfriedaKange" :lol:
  • Laugreano
    4.8k
    Ako mu je u Belupu igrao Lepinjica špicu, koji to nikad u zivotu nije igrao, zasto nebi Vidović :)
  • Svi na Sjever
    3.3k

Nemam ništa protiv da tako igramo , nisam bio ironičan, očekujem jedan vrlo atraktivan Dinamo ove sezone.
  • Žan
    738
    Kakvog mi imamo ambasadora kluba u vidu Olma, tko god ga nazove on sa odusevljenjem prica o nama. Velik si Dani !
  • rokikaciga
    8.1k
    Nadam se da nisam jedini koji Danija ne smatra "strancem" kada se prica o igracima Dinama..kaj se mene tice on je nas, domaci, pravi dinamovac
  • Mali Zeus
    20k
    Nadam se da nisam jedini koji Danija ne smatra "strancem" kada se prica o igracima Dinama..kaj se mene tice on je nas, domaci, pravi dinamovacrokikaciga

Naravno.

uz Dani Olmo uvijek ide riječ - naš.
  • Antisha
    860
    zabija na asistenciju UrednogBrkaGonzalaVillara
  • NVKOD
    9k
    Kakvog mi imamo ambasadora kluba u vidu OlmaŽan

Olmo je veći Hrvat i dinamovac nego velika većina tzv. dinamovaca koji kao navijaju za klub, a onda prvom prilikom odlepršaju u tugu s juga ili koji žele doživjeti proslavu na Rivi.

Zapravo, nema smisla uspoređivati gospodina i legendu s kvazinavijačima. Olmo :heart:
  • Dinamovapriča
    625
    Bruno Goda se službeno oprostio od Rijeke. To znači da uskoro ide i objava transfera. :fire:
  • Laugreano
    4.8k
    Da li su igrači dinamovaci najbolje se vidi kad odu iz kluba. Vecina njih baca floskule o ljubavi dok su tu, a kad odu kao da ih je sramota pričati o dinamu. Olmo nije jedan od njih, spominje i veliča dinamo više nego mnoge "legende" zajedno. I zasluzuje skandiranje makar se pojavio u protivničkom dresu.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Kad smo kod Olma, komentirao je i potpis Varele na instagramu s pljeskom, stvarno prati sve.
  • Eduardo
    27.6k
    Koji ćemo mi pimpek radit na forumu do pocetka HNLa ako skucamo sva pojacanja u iducih tjedan, dva?Paggini

Forum će ionako biti nedostupan od 19. lipnja do 1. srpnja zbog kolektivnog godišnjeg cijele moderature pa za to vrijeme napunite baterije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.