• Jay
    1.8k
    Znači danas još Ljubo, Lindelof i Goda?
  • NB86
    16.9k
    Meni se ova ideja s jedvajem sviđa, platit ga cca 500k, dat mu tih 750 i on galesic, mmaee i mali zivkovic su korektna cetvorka + ce se u jednom trenu vratit torrente
  • Orc123
    12k
    Na kolko je potpisao Villar? Samo 2 godine?
  • jp23
    3.2k
    Kanga vs Kule, epizoda 473
  • Mali Zeus
    17.8k
    Na kolko je potpisao Villar? Samo 2 godine?Orc123

netko je stavio screenshot, ali je neprovjerena info.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Jedva cekam rasplet oko novog napadaca (Beljo/Mierez, itd.)

Ne svidja mi se bas cinjenica da smo ostali na Kulenovicu i Kangi
    Dani Olmić

Igrat ćemo sa plutajućim lažnim devetkama kao Liverpool ili Barca bez Lewandovskog, zato smo se natrpali lažnim špicevima, odnosono desetkama, Vidović, Mudražija, Stojke.

Svih 11 igrača će biti fluidno, spektakl u najavi.
  • Orc123
    12k
    ma nema mi logike da ga se plati toliki novac i da ga potpisu samo na 2 godine. Minimalno bi bilo 3 a realno 4 godine.....gdje se ro moze provjeriti sluzbeno?
  • Fan
    1.1k
    Dvosjekli mač je duljina ugovora.
    S jedne strane, ako igrač potpiše na kratko razdoblje, a bude dobar: zašto tako kratak ugovor? Ne može se prodat za visoku cifru, brzo ostajemo bez igrača...
    S druge strane, ako igrač potpiše na dulje razdoblje, a bude loš: još x godina moramo trpit tog panja? Ne možemo ga nikome uvaljat, ima preveliku plaću...
  • Nolifer
    11.5k

Već vidim novi profil: "spuštenehlačeWilfriedaKange" :lol:
  • Laugreano
    4.3k
    Ako mu je u Belupu igrao Lepinjica špicu, koji to nikad u zivotu nije igrao, zasto nebi Vidović :)
  • Svi na Sjever
    2.9k

Nemam ništa protiv da tako igramo , nisam bio ironičan, očekujem jedan vrlo atraktivan Dinamo ove sezone.
  • Žan
    642
    Kakvog mi imamo ambasadora kluba u vidu Olma, tko god ga nazove on sa odusevljenjem prica o nama. Velik si Dani !
  • rokikaciga
    2.2k
    Nadam se da nisam jedini koji Danija ne smatra "strancem" kada se prica o igracima Dinama..kaj se mene tice on je nas, domaci, pravi dinamovac
  • Mali Zeus
    17.8k
    Nadam se da nisam jedini koji Danija ne smatra "strancem" kada se prica o igracima Dinama..kaj se mene tice on je nas, domaci, pravi dinamovacrokikaciga

Naravno.

uz Dani Olmo uvijek ide riječ - naš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.