• Niko1986
    7k
    Meni je ovako bolje jer to znači da zadnji krug sva tri derbija igramo doma.
  • Ivdzo11
    9.9k
    Prvo kolo:

Osijek - Dinamo, Rijeka - Slaven Belupo, Varaždin - Gorica, Hajduk - Istra, Lokomotiva - Vukovar

Drugo kolo:

Dinamo - Vukovar, Istra - Lokomotiva, Gorica - Hajduk, Slaven - Varaždin, Osijek - Rijeka

Treće kolo:

Rijeka - Dinamo, Varaždin - Osijek, Hajduk - Slaven, Lokomotiva - Gorica, Vukovar - Istra

Četvrto kolo:

Dinamo - Istra, Gorica - Vukovar, Slaven - Lokomotiva, Osijek - Hajduk, Rijeka - Varaždin

Peto kolo:

Varaždin - Dinamo, Hajduk - Rijeka, Lokomotiva - Osijek, Vukovar - Slaven, Istra - Gorica

Šesto kolo:

Dinamo - Gorica, Slaven - Istra, Osijek - Vukovar, Rijeka - Lokomotiva, Varaždin - Hajduk

Sedmo kolo:

Hajduk - Dinamo, Lokomotiva - Varaždin, Vukovar - Rijeka, Istra - Osijek, Gorica - Slaven

Osmo kolo:

Dinamo - Slaven, Gorica - Osijek, Rijeka - Istra, Varaždin - Vukovar, Hajduk - Lokomotiva

Deveto kolo:

Lokomotiva - Dinamo, Vukovar - Hajduk, Istra - Varaždin, Gorica - Rijeka, Slaven - Osijek
  • Paggini
    86.5k

Da, tako je. Kad mi budemo imali duplu šihtu u Europi, pomoći će što te derbije odrađujemo doma.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Kaj se Osijek još uvijek broji kao derbi?
  • don
    20k
    katastrofa prvo kolo.
  • M94
    2.6k
    Ocekujem maksimalni broj bodova prvih 7 kola.
    Ne trazim puno.
  • crophantom
    4.7k
    Dobro je što u nam je u zadnjem krugu dok je završnica Europa lige najdalje gostovanje Pula, a van toga sve ZG, KC i VŽ.
    Bilo bi nezgodno polufinale EL pa jos moraš posegnuti do Osijeka i Splita u tim terminima.
  • NORTE
    24.6k
    Proslava titule na Maksimiru protiv Lokomotive pred 24 tisuće navijača.
  • Trnjani
    113
    Jel se znaju datumi utakmica?
  • Zagreb1992
    3.5k
    Mi kao da nismo naučili ništa od prošle sezone :D pa da ne bi bilo već nakon par tekmi Kova odlazi , Boban odlazi
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    To će se rihtat ovisno o Europi, ali 99% je prvo kolo 2.8. subota jer Rijeka, Hajduk i Varaždin moraju bit u nedjelju.
  • Jay
    3.2k
    Proslava titule na Maksimiru protiv Lokomotive pred 24 tisuće navijača.NORTE

Dokaz da je sve namišteno.

Joj da je zaspat na mjesec i pol, tko će dočekati ovo
  • Dinamovapriča
    829
    2.8 je prva utakmica protiv Osijeka na Opus Areni.
  • BBBaranja
    4.8k

Jel to ziher?
    Idem u svatove tad u Hecegovinu pa me zanima
  • don
    20k
    imaš iznad raspored
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.