• Dadox
    409
    ja sam nekako uvjeren da prvenstvo uzimamo do Božića i da će proljetni dio biti samo formalnost. Za Europu nisam baš siguran i tu se bojim toplo-hladno,a uspjehom bi smatrao plasman u 2.krug.
  • SAS1987
    17.7k
    ja sam nekako uvjeren da prvenstvo uzimamo do BožićaDadox

I ja sam bio nakon prva cetiri kola :lol:
  • Dadox
    409
    ja nisam jer nikada nisam vjerovao Jakiru.Sada vjerujem Zvoni.
  • Jurki
    17.9k
    da se nadovezem na tvoj upis.. svaki prijelazni rok je bila nervoza, iscekivanje, medijske beskonacne trakavice, nabrajanje 500 igraca koji "sigurno" dolaze.
    Sad smo kolko mogu primjetiti svi mirniji, a ocekival sam svjetski rat.
    Ne slazemo se mozda sa nekim potezima, ali mogu slobodno reci da velika vecina vjeruje da je Zvone faktor x koji bu rasklimani brod popravil i unaprijedil.
  • Dadox
    409
    Baš tako.Zvone i novi smjer ulijevaju mi neku sigurnost i nadam se da bu Kova to znal posložit.
  • Thor
    242
    mislim da nije bilo isplata kod sporazumnog raskida. Dinamo nije platio nista na ime odstete ali ni dobio nista od njihovog prelaska. Mislim da je tak. A sva buduca lova je njihiva.
  • Bosskovitz
    16.9k
    Cilj je trostruka kruna, a minimum da bi se sezona smatrala uspješnom jedan pehar - ne onaj koji se zove po najbližoj zvijezdi.
  • Ritam Ulice
    736
    ja ovom covjeku vjerujem!

• Majki2111
    4k
    Ako je mogao Ajax 2019. može i Dinamo. Ajax je referentna vrijednost. Ajax 2019 je ona kušnja svakog nogometnog navijača. Poput neke zgodne ženske kad si zauzet . Znaš koja je tvoja, al raspameti te

Ako može Ajax , zašto nebi mogao i Dinamo?!

• Thor
    242
    Mislim i vjerujem da se mic po mic slaze dobar mozaik :victory: svidja mi se jako kako se rade izmjene rostera. Jedino ne znam dal diramo obranu tj kaj je s KTC-om a i Torente ozljedjen...?
  • Dinamosaur
    2.2k
    Sutra 18.6. bi trebalo biti okupljanje za pripreme.
    Nisam primjetio da se nesto pise o tome i kakav je plan ili bar skica za pripreme i prijateljske.
    Bas me zanima tko ce sve biti pozvan od klinaca..i tko nece od staraca
  • Krizy
    58.2k
    Prošlo ljeto na pripreme su išli:
    Vratar: Antonio Rajić
    Braniči: Noa Mikić, Leon Jakirović i Marko Zebić
    Veznjaci: Branko Pavić, Sven Šunta i Patrik Horvat
    Napadači: Tin Miljak i Mislav Ćutuk

Na zimu su na pripreme išli:
    Braniči: Noa Mikić i Leon Jakirović
    Veznjaci: Branko Pavić i Sven Šunta
    Napadači: Leo Rimac i Mislav Ćutuk

Pretpostavljam da će na popisu za pripreme biti neki od sljedećih igrača:
    Braniči: Leon Jakirović, Marko Zebić, Borna Orlić i Niko Šepić
    Veznjaci: Branko Pavić, Tomas Baković, Sven Šunta i Patrik Horvat
    Napadači: Cardoso Varela, Leo Rimac i Mislav Ćutuk
  • Ivdzo11
    7.1k
    Kad je zdrijeb HNL-a danas?
  • Krizy
    58.2k
    12:30h
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.