• Droljo
    18.2k

Kanga :eyes:
  • OsamŠest
    5.7k

Jedvaj na beku je kriminal. Prije mi djeluje kao odustajanje od produljenja Theu.
  • vjeko1701
    16.4k
    Ja osobno navijam za Medića, mislim da bi bio najbolji omjer uloženog i dobivenog.
  • scooniepenn
    5.1k

Jedno je izmesti i počistiti smeće, a drugo je usput zabunom baciti zlatnik što za nas Mišić je. U zadnje dvije sezone bez ikakve dvojbe uvjerljivo najbitniji igrač, što se najbolje vidjelo kad ga nismo imali.
  • Droljo
    18.2k

Slažem se ali i jedvaj ima dobar omjer zbog iskustva. I toga nam treba.
  • vjeko1701
    16.4k
    Jedvaj bi bio pojačanje, al ne sviđa mi se lista ozlijeda koju su ovdje stavili.
  • Noel
    13k
    Ja nemogu vjerovat da isti ljudi koji pljuju dolazak Radeljića zazivaju dolazak Jedvaja.. Neke je ljude baš teško shvatit ozbiljno..
  • San Lorenzo
    19.7k

Zato što Radeljića svi znaju, a Jedvaja su posljednji put gledali prije 5 godina.
  • Droljo
    18.2k
    Neke je ljude baš teško shvatit ozbiljno..Noel

Nemoj reći...
  • Blueshadow86
    3.7k
    Čitam ovo za Bočkaja i Vukovar... ne znam na koju foru bi se to ostvarilo. Kod nas ima 500 tisuća na godinu, uz sve ostale benefite, a kolko bi u Vukovaru mogao imati godišnje, procijenite sami.
    Mislim, da se bar to ostvari, nebitno išao on u Vukovar ili negdje drugdje, ali činjenica je da ne služi ničemu, a prima masnu plaću.
  • rokikaciga
    2.7k
    Raskid na nasu stetu :sweat:
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Jedvaj je prošle sezone izostao s 17 utakmica zbog 5 različitih ozljeda, a Petković je izostao s 16 utakmica zbog jedne ozljede. I sad neki koji opravdavaju Petkovićev odlazak zbog bojazni da neće opet biti dostupan sljedeće sezone jer je kao podložan ozljedama, a isto tako bi doveli Jedvaja koji je skloniji ozljedama i došao bi kao prvotimac za trenutno jednu od kritičnih pozicija. I ne bio bio jeftin, ne bi nas koštao ništa manje od Petkovića kad se u obzir uzme odšteta i ugovor. Ajde se ljudi odlučite i budite dosljedni u svojim razmišljanjima.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Radije Radeljić nego Jedvaj.
  • rokikaciga
    2.7k
    Drag je meni Jedvaj ali nazalost vise to nije to jer je decko ozljeden stalno. Objektivno gledano radije bih Radeljica nego Jedvaja, ako nista drugo samo zato sto je jedan skoro uvijek dostupan a Jedvaj bas i ne.

Makar mi je prvi pick Medic.
  • E46
    1.6k
    meni je ovako lista :

1. ERLIĆ
    2. JEDVAJ
    3. MEDIĆ
    4. RADELJIĆ

Jedvaj dok god je bio zdrav pružao je dobre partije jer je dosta brz za jednog stopera, istina da je imao probleme sa ozljedama ali ja bi pokušao dovesti i Erlica i Jedvaja pa da imamo 3 solidna stopera u prvoj rotaciji, ostalo moze pokrit theo i mali jakir..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.