• Izet Hajrović
    5.5k
    Jedvaj je prošle sezone izostao s 17 utakmica zbog 5 različitih ozljeda, a Petković je izostao s 16 utakmica zbog jedne ozljede. I sad neki koji opravdavaju Petkovićev odlazak zbog bojazni da neće opet biti dostupan sljedeće sezone jer je kao podložan ozljedama, a isto tako bi doveli Jedvaja koji je skloniji ozljedama i došao bi kao prvotimac za trenutno jednu od kritičnih pozicija. I ne bio bio jeftin, ne bi nas koštao ništa manje od Petkovića kad se u obzir uzme odšteta i ugovor. Ajde se ljudi odlučite i budite dosljedni u svojim razmišljanjima.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Radije Radeljić nego Jedvaj.
  • rokikaciga
    2.2k
    Drag je meni Jedvaj ali nazalost vise to nije to jer je decko ozljeden stalno. Objektivno gledano radije bih Radeljica nego Jedvaja, ako nista drugo samo zato sto je jedan skoro uvijek dostupan a Jedvaj bas i ne.

Makar mi je prvi pick Medic.
  • E46
    1.5k
    meni je ovako lista :

1. ERLIĆ
    2. JEDVAJ
    3. MEDIĆ
    4. RADELJIĆ

Jedvaj dok god je bio zdrav pružao je dobre partije jer je dosta brz za jednog stopera, istina da je imao probleme sa ozljedama ali ja bi pokušao dovesti i Erlica i Jedvaja pa da imamo 3 solidna stopera u prvoj rotaciji, ostalo moze pokrit theo i mali jakir..
  • Droljo
    17.2k
    Ok ljudi. Nisam pročitao njegov medicinski karton i ne znam povijest bolesti. Ak je tak onda ok. Računao sam da je normal fizički.
  • vjeko1701
    15.9k
    Po riječima Đalovića, Radeljić nije trebao igrati pola utakmica da se slušali lječničku kaj znači da je tu bilo pun k. igranja pod blokadama i poluozlijeđen. Sve kaj bi ove sezone moglo doći na naplatu.
  • dd29
    727

erlić, medić, radeljić, jedvaj
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ma ja mislim da Jedvaj uopće nije u našim planovima. Netko spomene i bubne na forumu ime - Jedvaj, a to onda odmah metastazira forumom, a i šire.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Bochum je sa medicem u ekipi izgubio većinu utakmica. Ok, ovi su slabi ali kak je on igrao tamo. Može on igrat dobro i da izgube 5 razlike

Za radeljica znamo..erlic nije baš igrao ali u prošle godine u repki je baš igrao dobro i u sasuolu ili di je vec igrao, nije loš bio
  • E46
    1.5k
    tebi.. Meni jedvaj je sa jednom nogom bolji od radeljica i medica, gledao sam dok sam imao viska vremena jedvaja i to izgleda dosta dobro, hocu reci da najbolje moze uletiti ako treba umjesto erlica-galesica i pokriti dobro da necemo osjetiti izostanka nekog od ove dvojice, dovoljno govori cinjenica da dok je god bio zdrav da je bio u prvom sastavu kod Grka a isto tako i kad bi se vratio od ozljede vrlo brzo bi se nametnuo u prvoj ekipi. Svako ima svoje, meni je kod Jedvaja najveći porok alkohol a cak ne ozljede.
  • mali M
    7.8k
    Po riječima Đalovića, Radeljić nije trebao igrati pola utakmica da se slušali lječničku kaj znači da je tu bilo pun k. igranja pod blokadama i poluozlijeđen.vjeko1701

to baš i ja tvrdim.. sve okej, možemo mi tu ganjati semantiku jel nam se više sviđa Max ili Radeljić ili Jedvaj, ali svi znamo za tu priču da je Radeljić jedva izdržao prošlu sezonu, a kad je igrao je ležao na travi pola vremena.. Uzimati u obzir Jedvajeve ozljede kao argument je baš promašena teza...
  • Žan
    642
    Medic uvijek na zadnje mjesto, tesko blato od igraca, iz Zagreba ga znam i povremeno pratim, na koju foru je taj karijeru napravio...
  • vjeko1701
    15.9k
    I to igrajući samo HNL i kup.
  • Noel
    12.7k
    Ak je već tolka drama oko stopera, (znam da čitaš ovo Zvone) onda dovedi stranca kapitalca na stopera razine Villara pa da tu previše ne gubimo vrijeme sa rang listom domaćih stopera..
  • Ludovic IX
    8.9k
    ne sumnjam da na jednog od kojem se piše, dinamo radi na 5 o kojima se ne zna. Pa ako uspiju ko sa ovim malim svedom i villarom, saznamo tek kad je skoro gotovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.