• dinon7
    1.8k
    Nadam se da nas danas čeka bar 4 objave.
    Ljubičić, Goda, Villar i Vinlof.
    Možda Boban sprema još koje iznenađenje tijekom dana :cheer:
  • đole
    361
    Ma jedan Tin Jedvaj bi savršeno legao ovoj ekipi. :zip:
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Beljo sigurno nece biti prije kraja tjedna jer navodno Augsburg ima ponudu Real Sociedada pa ce 100% biti nekakvih komplikacija sa transferom u Dinamo.
  • CastAway1986
    3.1k
    Vukovar želi Peru Bockaja koji je otpisan!
    Zna li netko zašto je utihnula prica oko Jakova Medića?
  • sarenicvjetic
    120
    Morat će Zvone mjenjat strategiju,ukoliko ode mišić,mi smo u banani. Dosta se potrošilo a osim špice,trebamo oba beka,po meni golmana,lijevog stopera. Moramo bacit jakira,mikića,riskirat da bi mogli dovest za spicu kapitalca i da još popunimo kadar. Nevjerujem da je Goda tolki spaceshutle u odnosu na ovu dvojicu,a ni on neće igrat za gumbe.
  • E46
    1.5k
    jbt ja ne znam odakle vi crpite te negativne informacije da smo u banani, dovest ce se i napadac i stoper i bekovi za PARE ne za maglu u tegli.. Bit ce sve dobro, ko se ne osjeca vise Dinamovim igračem i tko to ne zeli, ko ga jebe nek ide di god oce, isto vrijedi i za Misica.
  • Jos-Optimus
    6k
    najmanje 3 golmana i još 3 beka dovesti, da smo ziher
  • Ivanmtk
    1.4k
    Na stolu imaš ponudu da budeš najplaćeniji igrač kluba, sa bonusima skoro milijun godišnje, kapetansku traku, ulogu vođe, priliku da završiš karijeru u svom klubu, gradu, državi, a ti se premišljaš, cijenkaš za par desetaka tisuća eura koje ćeš vjerojatno dobiti kroz bonuse i tako. Ne znam, ja razumijem kad im Boban nakon ovakvih razgovora pokaže izlazna vrata. A koliko zapravo ti naši senatori vrijede na tržištu pokazuju klubovi koje ih žele i reputacija tih klubova. Ne žalim niti jedne sekunde za niti jednim od njih. Trebaju nam igrači koji istinski žele igrat za Dinamo. Ljubičić, Vidović koji su imali unosnije ponude iz jačih liga su pravi primjer toga.
  • Tvrdica McTvrdi
    507
    Sam kaj mislim da se njemu ne da igrat...realno najbolje kaj s njim možemo da ga neki kebab uzme ove sezone i pokrije makar 20% plaće, iduće ljeto je onda u zadnjih 6 mjeseci ugovora i dogovorit razlaz.
  • Davieboy86
    575
    Veze ti o zivotu nemas i lupetas tjednima gluposti! Steta je sto na takve trosim svojih dragocjenih 20 sekundi
  • Mali Zeus
    17.8k
    Kakva je to priča da Mišić odlazi?
  • Jos-Optimus
    6k
    Ma šta bi otišao, naklapanja
  • Mali Zeus
    17.8k
    To je valjda netko provalio da di će Mišić jer dolazi Villar i onda se to raširi ko šumski požar.
  • YasutoWakizaka
    138
    Zbog Vilara/Ljubičića, kao nema mjesta za svu trojicu, pa su počela nagađanja.

S obzirom na to da se promijenila krv momčadi već drastično i uz novog trenera, mogao bi Miške procvjetat. Manje raubanja i neće sve past na njegova leđa da organizira.

Jebeno sam uzbuđen radi ovih dečkiju ala Mudri, Ljubičić Vidović, znam da će dušu ostaviti na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.