• Os doc do sta
    138
    Goda je Dinamovac i bit ce najvece pojacanje ove sezone ako gledamo ulozeno/dobiveno.
  • Common Sense
    1.1k
    A gdje su Vinlofa zaboravili, kaj nisu trebali skupa doc?!

Nije bilo mjesta u autu, on dolazi kasnije busom, Globtour Međugorje.
  • Dinamosaur
    2.3k
    glavno da sofer zna kam vozi
  • tp1997
    1.7k
    Pitao sam i na drugoj temi, ali što je s Mišićem? Je li na odlasku, s obzirom na Villara?
  • Dinaminjo
    1.5k

Perez vs lijecnicki..
    ..I wonder..
  • Laugreano
    4.4k
    Nisu ista pozicija
  • Sbkbbb
    378
    Imam jednu 99% sigurno, mladi napadac iz Sibenika navodno sve dogovorio s nama ( vjerojatno ce ga odma na posudbu proslijedit).
  • Sbkbbb
    378
    da, takvu sam info dobio od njemu bliske osobe.
  • Paggini
    57.5k
    Imam jednu 99% sigurno, mladi napadac iz Sibenika navodno sve dogovorio s nama ( vjerojatno ce ga odma na posudbu proslijeditSbkbbb

Ničota kad ovo pročita i skuži da u pola 11 navečer mora paliti laptop da nakuca ekskluzivno doznavanje:

1530261585732?e=2147483647&v=beta&t=oVK2jE8PBnBd4YYyf_5KoeG1YxgbG6_Z0tu_Dy78gZU
  • BPAM
    233
    Di je MPV?
  • ShanKu
    1.6k
    Čekaj, koji je posao Dabca? Kod svakog igrača pišemo i raspravljamo "Boban doveo, Boban pronašao, Boban dogovara transfer, Boban ponudio ugovor, Boban na sastanku..".
    Poziranje uz nove igrače sa osmijehom? :sweat:
  • Orc123
    12.4k
    Fun fact samo....Yacine Titraui, igrac koji kod nas nije prosao lijecnicki, a nakon toga nije imao gotovo nikakve ozljede ni izostanke, koji je ismijavan od velikog broja forumasa, kojeg je nasa tajnica izminirala i unistila Simicu najbolji pick toga ljeta.....decko izdominirao u klubu, u Belgijskoj ligi, igra na poziciji 6 ice koja je nama deficitarna godinama!

Eto taj decko sada po tm vrijedi 5mil eura i uskoro ce otic negdje dalje u velikom transferu i sigurno se s nostalgijom sjeca Zagreba kad je bio 2 tjedna zatvoren po hotelima i cekao jel ce mu tajnica dozvoliti transfer zbog nepostojece ozljede!

Jos jednom bravo bivsoj Upravi, nedao nam Bog vise takvih u klubu!
  • tp1997
    1.7k
    Ako igramo 4-2-3-1, netko od trojca Mišić, Ljubičić, Villar mora ispasti. S obzirom koliko su (navodno) plaćena potonja dvojica, nekako ne vjerujem da će to biti Ljubičić ili Villar.

Ako igramo 4-1-2-2-1, odnosno sa šesticom i dvije osmice, bez desetke, onda ispada Vidović ili pak igramo neki čudni sustav gdje su i Stojković i Vidović krila.

Oboje mi je nelogično, zato mi se i postavlja pitanje je li razlog Villarovog dolaska to što Mišić potencijalno odlazi.
  • FelceAzzurro
    500

Zašto bi itko išao? Pogotovo Mišić? Malo kartoni,malo ozljede. Bit ce utakmica za svakoga. Ove i prošle godine je bilo vidljivo koliko je on patio(što nema zamjenu) i ekipa kada njega nema. Mišić samo može biti bolji s ovim igračima. Može odmoriti, a i igrati zajedno s njima. Napokon u sredini imamo zdravu širinu. Nadam se kako će kliknuti svi i neka ih ozljede zabiđu ove godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.