• tp1997
    2.3k
    Pitao sam i na drugoj temi, ali što je s Mišićem? Je li na odlasku, s obzirom na Villara?
  • Dinaminjo
    1.8k

Perez vs lijecnicki..
    ..I wonder..
  • Laugreano
    4.8k
    Nisu ista pozicija
  • Sbkbbb
    457
    Imam jednu 99% sigurno, mladi napadac iz Sibenika navodno sve dogovorio s nama ( vjerojatno ce ga odma na posudbu proslijedit).
  • Sbkbbb
    457
    da, takvu sam info dobio od njemu bliske osobe.
  • Paggini
    74.5k
    Imam jednu 99% sigurno, mladi napadac iz Sibenika navodno sve dogovorio s nama ( vjerojatno ce ga odma na posudbu proslijeditSbkbbb

Ničota kad ovo pročita i skuži da u pola 11 navečer mora paliti laptop da nakuca ekskluzivno doznavanje:

1530261585732?e=2147483647&v=beta&t=oVK2jE8PBnBd4YYyf_5KoeG1YxgbG6_Z0tu_Dy78gZU
  • BPAM
    312
    Di je MPV?
  • ShanKu
    1.9k
    Čekaj, koji je posao Dabca? Kod svakog igrača pišemo i raspravljamo "Boban doveo, Boban pronašao, Boban dogovara transfer, Boban ponudio ugovor, Boban na sastanku..".
    Poziranje uz nove igrače sa osmijehom? :sweat:
  • Orc123
    14.1k
    Fun fact samo....Yacine Titraui, igrac koji kod nas nije prosao lijecnicki, a nakon toga nije imao gotovo nikakve ozljede ni izostanke, koji je ismijavan od velikog broja forumasa, kojeg je nasa tajnica izminirala i unistila Simicu najbolji pick toga ljeta.....decko izdominirao u klubu, u Belgijskoj ligi, igra na poziciji 6 ice koja je nama deficitarna godinama!

Eto taj decko sada po tm vrijedi 5mil eura i uskoro ce otic negdje dalje u velikom transferu i sigurno se s nostalgijom sjeca Zagreba kad je bio 2 tjedna zatvoren po hotelima i cekao jel ce mu tajnica dozvoliti transfer zbog nepostojece ozljede!

Jos jednom bravo bivsoj Upravi, nedao nam Bog vise takvih u klubu!
  • tp1997
    2.3k
    Ako igramo 4-2-3-1, netko od trojca Mišić, Ljubičić, Villar mora ispasti. S obzirom koliko su (navodno) plaćena potonja dvojica, nekako ne vjerujem da će to biti Ljubičić ili Villar.

Ako igramo 4-1-2-2-1, odnosno sa šesticom i dvije osmice, bez desetke, onda ispada Vidović ili pak igramo neki čudni sustav gdje su i Stojković i Vidović krila.

Oboje mi je nelogično, zato mi se i postavlja pitanje je li razlog Villarovog dolaska to što Mišić potencijalno odlazi.
  • FelceAzzurro
    1.1k

Zašto bi itko išao? Pogotovo Mišić? Malo kartoni,malo ozljede. Bit ce utakmica za svakoga. Ove i prošle godine je bilo vidljivo koliko je on patio(što nema zamjenu) i ekipa kada njega nema. Mišić samo može biti bolji s ovim igračima. Može odmoriti, a i igrati zajedno s njima. Napokon u sredini imamo zdravu širinu. Nadam se kako će kliknuti svi i neka ih ozljede zabiđu ove godine.
  • crophantom
    2.6k
    Ljubicic je dosao kao free agent, a Misicu se navodno nudi najveći ugovor u klubu. Odigrati cemo nadam se bar 50 utakmica u sezoni ako računamo sva 3 natjecanja, ima tu minuta za njih 3 ako dijele 2 pozicije.
    Bar vise Misic neće morati igrati sve od Banjola do Munchena 97 minuta po utakmici.
    Ako odbije ugovor i ode, jbg.
  • rokikaciga
    8.1k
    gdje su i Stojković i Vidović krila.tp1997

Vidović ljevo krilo koje se uvlači unutra a MPV kao nekada Zambrotta zaljepljen uz aut liniju ima 40 ponavljanja na utakmici. Stojketu je ionako prirodno krilo kao što i on sam kaže.
  • Davieboy86
    1k
    Tocno to. Cemu uopce odlazak. Sa pripremnim utakmicama se igra ca preko 60 utakmica u sezoni. Velik je toj broj pogotovo nedaj Boze necije ozljede sto smo svjedocili prosle godine dakle. Ako on zeli volio bih da ostane. Bez obzira na broj novih pridoslica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.