• Droljo
    17.1k
    neuigranostijakov1

100% to. Kak bi se uigrali kad smo promjenili 59 stoperskih parova, 17 trenera i 11 formacija u jednoj sezoni + je još bio otpisan neko vrijeme :lol:
  • San Lorenzo
    19.6k

Imao je previše užasnih utakmica, Koprivnica je početak, ali Osijek na Maksimiru je meni otvorio oči i pokazao o kakvom se liku radi, mislim da su svi golovi tada pali preko njega, osim toga onaj govor tijela gdje se vuče izvesti aut na 2-4...uglavnom, nebitno što ja mislim, važno je što misli kreator sportske politike, a ako je vjerovati šuškanjima, ne misli puno toga dobroga.
  • Droljo
    17.1k

Tko od stopera je imao manje loših utakmica? Kakve su ideje imali svi treneri i što se radilo na treningu?
  • San Lorenzo
    19.6k

Teofil, Torrente, Galešić.
  • Droljo
    17.1k

Je. Zato smo primili preko 40 golova u 36 kola hnla. Europu i kup nebumo niti brojali...
    Ili ih je sve skrivio mmaee?
  • Zagi
    10.2k
    Bome ih nije puno niti zaustavio. Di si njega našao branit Droljo..
  • San Lorenzo
    19.6k

Šta god...ako 1.8. bude među onih 20ak igrača koji konkuriraju za prvo kolo, posut ću se pepelom i priznati mu da je zaslužio novu šansu...isto vrijedi i za Kongu i Cordobu.
  • Droljo
    17.1k

Nije uopće bitno koga branim kad se selektivno napada. Svi su krivi počevši od napadača, krila, veznih do stopera a pljuje se samo određene koji nisu niti igrali puno. Nervira me to.
    Daj si vremena i pročitaj prvih par stranica ove teme stari i bude ti sve jasnije...
  • badjibadara
    5.5k
    Ovdje su ga dobro secirali, od 45:14

• BBB Sibenik
    5.8k
    Slazem se sa @Droljo, kolektivno ka ekipa smo podbacili totalno u domacem prvenstvu. Neki su tom sivilu jednostavno dosli pod povecalo, pogotovo uzimajuci u obzir koliku placu imaju i preko koga su dosli u klub. Iskreno nit mislim da su Mmaee i Kanga neke klase al isto mislim da nisu toliki panjevi. Cinjenica da nisu prosli pripreme, da su dosli u klub kao neki vatrogasci za odredene pozicije i u vrime kad je sve bilo raštimano. Nemamo sta izgubit nego povest ih u pripreme ako ih vec trenutno ne mozemo nigdi gurnit dalje. Klub se i cisti od svega jer je sve postalo jako trulo i za Dinamo neizdrzivo dugorocno.
  • Zagi
    10.2k
    Svi su krivi počevši od napadača, krila, veznih do stopera a pljuje se samo određene koji nisu niti igrali puno.Droljo

A kak? Pa svi su dobili dozu, neki više neki manje. Otprilike po zaslugama.
    Novi imaju malo više kredita kaj je logično.

Mma da je više igrao, još bi gadnije bilo.
  • Droljo
    17.1k
    Mma da je više igrao, još bi gadnije bilo.Zagi

Ili bolje. Nikad ne znaš šta bi bilo kad bi bilo... Da se oršića micalo nakon sporijeg ulaska u sezonu šta bi bilo?
  • Mali Zeus
    17.6k
    Dobro, ide li na pripreme ili ne?
  • Droljo
    17.1k
    Budemo videli
  • Mali Zeus
    17.6k
    E super. Sad može rasprava otići opet u nekom normalnom smjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.