• Navijač Dinama
    10.1k
    Kanga za razliku od Kulenovica ima brojke vani u ozbiljnijim ligama. Malo postovanja.NitkoBitan

U kontekstu Kange i klubova gdje je igrao, Dinamo mu je najbolji i najveći klub u karijeri. Toliko.

Kule onaj gol kakav je zabio u ligi prvaka protiv Slovana, isto tako i Kanga može sanjat o zabijanju kako u LP, tako i zabijanju onakvog gola u LP.

Ove glupe i oprazne priče da "Kanga zove igrače na pressing" i " igrači bojkotiraju jedni druge" kao što je bilo slučaj ovdje da Ristovski mrzi i guši jadnog Kaneka, neću ni komentirat.

To su priče kakve mogu pušit djeca u možda osnovnoj školi.
  • Cif
    378
    nemoj pisati gluposti.Em je Kanga zvali igrače na presing bez ikakvog odgovora em je Ristovski šinkaniral Kaneka.Nismo slijepi
  • Droljo
    17.3k
    Ristovski mrzi i guši jadnog KanekaNavijač Dinama

Ovo znam iz prve ruke. Nije baš tak strašno ali da je bilo bilo je.
  • NitkoBitan
    27.5k
    bez ikakvog odgovora em je Ristovski šinkaniral Kaneka.Cif

Ma dobro, nije on njega doslovno mrzio kak kolega zeli skrojit i slozit istinu kako odgovara njegovom narativu nego je Ristovski zadnju sezonu dvije toliko los da je suradnja izmedu njega i desnog krila (tko god bio na toj strani) nepostojeca. Gusio je svakog na toj strani, mahao rukama ili ne.

A sto se tice Kange ne treba meni nitko docirat i pametovat, sve sam vidio i mogu rec da mi je bolji igrac od Kulenovica. Na strani Kulenovica su samo ciste brojke. Kanga je dosao direktno u kaos dok je Kulenovic tu oko kluba prakticki godinama, zna sve i razumije sve pa ga se opet cekalo sve do sad.

Ali ajmo ostavit iza sebe ove rasprave pune tenzija, buducnost je Beljo i moze se rec da su i Kule i Kanga u redu zamjenske opcije sa klupe. Boban zna bolje od nas sta i kako.
  • Krizy
    58.2k
    Nakon odlaska iz Dinama, Kaneko je u Belgiji i Japanu u 2322 minute upisao 2 gola i 2 asistencije.

U Dinamu je u 2346 minuta upisao 5 golova i 6 asistencija.

Izgleda da su ga tamo gušili još više od Stefana.
  • badjibadara
    5.6k
    Krepat moredu svi kralji i carevi, ma netrepeljivost makedonaca i japanaca ce ostat!

HBnOE55.gif
  • Navijač Dinama
    10.1k
    Ristovski šinkaniral Kaneka.Cif

Ove sezone je imao 2 gola i jednu asitenciju, u Dinamu 2 gola i 5 asistencija, bit će da ga zloglasni makedonski udbaš iz kancelarije/pušačke sobe i tamo prati?????

Ovo znam iz prve ruke.Droljo

I ja sam čuo ds vi pušite jedni drugima ispod stola, čuo sam...

Beljo iNitkoBitan

Nešto se ne radujem ni ovom iskreno. Bilo je i nekog govora ovdje na Zoni(ne znam sad koliko je istina) da ima nekih kroničnih problema. A od Kulena/Kange/Topića bi radije uzeo Giorgia Gaguu iz Istre, po meni osobno najkompletniju 9ku lige.
  • Droljo
    17.3k

Možete vi droljit koliko god želite ja velim kak je. A uz to imam i svoje oči na koje sam vidio kako ga je samo risto hranio loptama svaku tekmu.
    Zadnje od mene na ovu temu.
  • Cif
    378
    to očito imaš puno veće probleme.Idi se naruči kod psihologa dok nije kasno
  • Mali Zeus
    17.9k
    jebala vas rasprava Kanga - Kule, da vas jebala.
  • Roky
    8
    Mozda bude srece pa ode ova budala
  • Droljo
    17.3k

Jubilarni sedmi post i vrijeđaš dinamovog igrača. Šta to govori o tebi?
    A i nije baš po pravilima foruma...
  • rokikaciga
    2.3k
    Rjetko se slazem s tobom ali drago mi je da je to u ovakvim trenutcima
  • masacusec
    5.5k
    droljo, previše droljiš s glagolom droljiti! :lol:
  • Droljo
    17.3k

Nije preveć vredan, ali, vređati ga nedam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.