• Sajla
    10.4k
    na klupskoj web stranici je Baturina maknut iz momčadi odmah nakon objave potpisa za Como, a Mbuku je još tamo. je li moguće da taj posao povratka u Augsburg nije gotov?
  • Crni86
    12.3k
    mislim da je sluzbeno nas do kraja lipnja. Zato se vjerojatno nismo ni oprostili od njega jos.
  • Paggini
    57.4k
    Ne znam šta mi je legendarnije u ovom prijelaznom roku, Bobanov jeans/sako/kravata fit ili u milimetar jednaka faca Daria Dabca na svakom predstavljanju

cTlp4op.jpeg
  • Common Sense
    1.1k
    Novi kapetan Dinama - Dejan Ljubičić!

Mene zanima može li D. Ljubičić odigrati i na poziciji lijevog beka?
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Tko sam onda ja da se protivim :smile:
  • GOAT
    3.3k
    jednaka faca Daria Dabca na svakom predstavljanjuPaggini

Just a chill guy
    0c0aa414-d407-4471-88e4-3152ba68895f
  • Marktwain
    599

Onaj osjećaj kad posao za koji si plaćen prebaciš u ruke svom šefu. :grin:
  • Droljo
    18.1k
    Novi kapetan Dinama - Dejan Ljubičić!Mihaljević

Ja bih pričekao da bar potpiše za nas pa onda vidjeti...
  • Slepicka
    168
    Baturina potvrđen na TM-u za 17M. Sada kada odbiju njegovu vrijednost kroz par sati ocekujemo breaking news clanke kako je Hajduk skuplji od nas , bez obzira sto TM od 1.7. updejta sve momcadi:lol:
  • Sajla
    10.4k
    ili je to, ili ima veze s pregovorima s DDB. ako nam ga ne daju, vratit ćemo im Nathanaela! ;)
  • MAGDA7
    23
    Kako znas da je 1.7. update svih momcadi?
  • Slepicka
    168
    to se gleda kao sluzbeni pocetak prijelaznog roka pa onda krecu sa update-om lagano
  • Blueshadow86
    3.7k
    Nema smisla da Ljubičić bude kapetan prije Mišića. Nema smisla ni da bude kapetan prije KTC-a, ukoliko bude startao u prvih 11.
    Pričekajmo prvo da potpiše i bude naš igrač, to je najbitnije, lako ćemo za kapetana...
  • Slepicka
    168
    ufff dobro je, izgleda da ce ga izbaciti tek 1.7. tako da debili nece moci pisati o tome i maltretirati nas
  • dinon7
    1.9k
    A nije niti to sve, do kraja dana za Dinamo bi mogla potpisati još dvojica igrača. Španjolac Gonzalo Villar i Gabriel Vidović, prema našim infromacijama, stigli su u Zagreb i pitanje je tek hoće li formalnosti oko ugovora odraditi tijekom ponedjeljka ili tek u utorak, nakon toga bi trebali i službenio postati Dinamovi igrači. I u srijedu, kao i Varela, pojaviti se na prvoj prozivci novog trenera Marija Kovačevića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.