• badjibadara
    5.5k
    Ne razumijem zašto smo doveli tog veznjaka Španjolca i platili toliku odštetu (ako je iznos točan). Vjerujem da Boban ima neki plan s njim, moguće da će netko od veznih otići.Mr Anderson

Koliko se da iscitati iz ovih transfera, fokus je na tri stvari: ubrzanje igre, kolicina trke i visoki ritam kroz cijelu utakmicu. A za to su potrebni igraci koji mogu ispratiti taj tempo. Ako tu ukljucimo i stopera koji je na Ti sa loptom i zna otvoriti prostor, dobili smo ogroman napredak na proslu sezonu. Jedna stvar koju su svi HNL protivnici radili bilo je markiranje Misica i prebacivanje naseg posjeda desno prema RPG ili Riletu, pa od njih eventualno neka lopta uz aut liniju gdje bi nam duplim blokom napadali krilo ili veznog, ili vracanje stoperima pa lopta u bunar na Kuleta i brzi gubitak posjeda. Sa ovim veznim redom otvara se bezbroj mogucnosti u samom otvaranju igre, u presingu na protivnickoj polovici, te u presingu po izgubljenoj lopti. Izmjenama mozemo drzati visoki tempo cijelu utakmicu bez previse promjena formacije.
    Ako se to slozi onako kako sam ja laicki zamislio, cekaju nas slatke brige, brzi, agresivni i goropadni Dinamo.
  • miro
    6.7k
    Sve ok, dobro izgleda Villar, ali 3 milje je dosta love za još jednu 8-icu. Iz svega do sad realiziranog, ja bih rekao da mi ozbiljno računamo na Soldu ove sezone, što mi je prilično iznenađenje.
  • Infinity
    18.7k
    Ako se vec prati Segunda, ima jos jedan vrhunski igrac, odlican golgeter, koji bi mogao biti razocaran nakon sto nisu izborili plasman u visi rang. Novinarima bi se moglo svidjeti njegovo ime :cool:
  • Jos-Optimus
    6k
    ubit će te Lisica :lol:
  • Droljo
    17.1k
    Odmah oršića dovesti i bude šangaj bombaj sa lijeve strane. On i stojke :yum:
  • Jos-Optimus
    6k
    mislim da ce Mišić, Ljubo, Soldo i Villar konkurirati za iste pozicije, za Kačavendu pretpostavljam da će na posudbu, ovo je top
  • Laugreano
    4.2k
    A mogli bi i igrat i
    -----Mišić
    Ljubičić-Villar
  • Jos-Optimus
    6k
    u suštini da, čak to djeluje i najbolje
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Mali Zeus A ko ce ti doci kad vidi da je Hoxha tamo zacementiran, srcati?Efes Pilsen

A tko je rekao da je zacementiran srcati. Neće sigurno biti bi ti došao u Dinamo, ali kuiš Hoxha je zacementiran pa ti vidi.
  • CastAway1986
    3.1k
    Pricam s jednim hercegovcem koji navija i godinama prati Romu i hvali našeg novog veznjaka , da bi trebao dominirati ligom i da će bitno ubrzati našu igru..Jedino mu kao minus ističe malo slabiju igru u obrani te da bi ga trebalo upariti sa pravom šesticom..
    Boban ide jako i mislim da će u ovom tjednu biti još ovakvih pozitivnih iznenađenja
  • scooniepenn
    4.8k

Fox in the oponent's Box :lol: Ispada da imam nešto protiv Lisice, a stvarno nemam. Ako je odluka da se nikoga više ne dovodi desno prihvatit ću to kao stručnu procjenu Bobana. Samo se ne mogu oteti dojmu da bi i Lisici više odgovaralo da ima uz sebe ne toj poziciji neko iskusnije, dokazanije krilo pa da se kroz prvu sezonu navikava na igranje u Dinamu i sve što to sa sobom nosi, nešto slično kao lani Stojković. Mislim da bi to bilo bolje i za njega i za nas, a minuta će sigurno biti.
  • Slepicka
    53
    Naši igrači na posudbama:

Klub/godine/ugovor do

Jarun--> Brkljača(20) 2028.
    Jarun--> Graonić (20) istek sa 30.6.
    Jarun --> Cvetko (19) 2027.
    Lokomotiva --> Vrbančić (19) 2026.
    Lokomotiva--> Živković (21) 2028.
    Gorica --> Čaić (20) 2026.
    Sesvete --> Gec (20) istek sa 30.6.
    Rudeš --> Vidović (19) 2026.
    Zrinjski --> Majić (19) 2026.
    Šibenik --> Filipović (30) 2027.

Aris--> Špikić (26) 2027. nije otkupljen
    Standard--> Bulat (23) 2028. nije otkupljen
    Cracovia--> Perković (22) 2028. - do siječnja 2026. na posudbi, vjerojatno će biti otkupljen
    St.Etienne--> Bernauer (26) - otkupljen za 1.2M
    Gyor--> Štefulj (26) - otkupljen za 500K
  • Fan
    1.1k
    Neka Boban prvo osigura neko lijevo krilo, a onda tek pusti Hoxhu.Mali Zeus

Pa Stojković ti je prvi pick za lijevo krilo, 200%.
  • ElDorado
    4.3k
    Stojka prije vidim na krilu nego u vezi
  • Twisted1
    795
    Našae najveće i jedine pozitivne stvari proizašle iz ove protekle sezone:

1. Boysi najbolji igrač
    2. Boban

Deri samo Zvone. Nebo je granica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.