• Mali Zeus
    18.2k
    Ovaj Villar se čini baš kao kapitalac.
  • don
    14.1k
    Zamišljam kako bi to izgledalo da ga zvao Marić...rioda

Marić bi ga kontaktira, onda se više ne bi javlja iduća 2 miseca odbijajući pozive igrača.
  • Nolifer
    11.9k

Zabrij da je lik ovdje na Zoni i da širi šizofreniju i negativu...
  • rioda
    9.1k
    Ničota je fakin :lol:
  • CISCO
    413
    ima ziher za svaki dan profil jedan.
  • Omake
    10.3k
    Mlađi brat Villar je bio u pogonu Reala i Barce, prošlu sezonu je odigrao dosta dobro kao solo 6 za Albacete u drugoj ligi Španjolske. Možda bude "I moj brat Javi također" za godinu, dvije. Po highlights djeluju indentično, samo što je mlađi viši 6 cm.

a0Yczif.png
  • Slepicka
    168
    Pozdrav plava braćo! ovo mi je prvi post i samo cu reci da zadnjih 10 dana sam ovisan o ovoj temi, samo refresham transfer vijesti, cekam objave kluba, otvaram transfermarkt, krizam, kalkuliram, prodajem i kupujem u svojoj glavi. Nisam normalan, vjerojatno sam i zenu i djecu zanemario nesvjesno ali ovo je najvaznije ljeto za voljeni klub za sljedecih 10 godina. Bude sve to dobro na kraju! Ova rekonstrukcija se morala napokon odraditi i nema nazad pa kako nam bude! Volim te Dinamo!!!
  • Marktwain
    599
    Minuta šutnje za palog brata.
    Come to the dark side, we have blue blood.
  • VolimDinamoOo
    85

Evo i ja da se pridruzim pozdravima plavoj braci. Ista stvar i kod mene sto se tice refreshanja, bio na poslu ili vani negdje, zona se cita konstantno.

Podrška Bobanu u daljnjem radu, za sada je sve kao san naspram netom zavrsene sezone.

Samo ti Dinamo šampiome!
  • Droljo
    18.1k
    Šta svi na zoni u teretani nešto, ništa, od sutra se vraćam i ja u gym!Ijayi Atiemwen

Ja preskačem i ovu godinu. Taman sam dobio onaj prepoznatljivi kruškoliki oblik i da to sjebem sa teretanom. Nema šanse!
  • Fan
    1.2k
    Za usporedbu koliko je netko sposoban i snažan sportski direktor, a netko nesposobna sirotinja, iako ih ne želim spominjati ovdje, rivali su za to vrijeme tri tjedna moljakali novce za trenera....Paggini

Upravo ovo sam cijelo vrijeme mislio dok sam čitao tvoj komentar, nevjerojatno je koliko su ljudi zaduženi za ovo bili očajni u svom poslu prije dolaska Bobana, s tim da ne mislim samo na DP i ljude koje su postavili u sportski sektor, nego i na ovu gardu prije koja je radila sve usporeno, jedino što smo Marića i ekipu (uključujući mene jel) branili jer smo bili zaslijepljeni "našima".
    Hoće se, može se, samo treba bit sposoban.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    nista dok ne dobijes sise :lol:
  • Shkera
    557
    Screenshot-20250616-092953-Word.jpg
    Screenshot-20250616-093219-Word.jpg
    Screenshot-20250616-093234-Word.jpg

Evo malo isječaka iz Sportskih u vezi Dinama i brace Ljubicic.

Dejane dobrodošao, a i Robert bi mogao nazad uskoro :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.