• Omake
    10.3k
    Massive follicular upgrade

• Mathiasovi Chageri
    5.7k
    izdajice" i "nemoj nas napustit"Žan

Ovo s izdajom je više zbog njegove izjave kad su ispali iz lige da će se vrlo brzo “zajedno vratiti”.
  • Olmic
    5k
    Znam Davorine Olivariju da citas. Pohvale za ekskluzivu da je Villar nas novi igrac ;)
  • crophantom
    1k
    Ljubicic je znači ipak siguran. On i Villar, još čekamo potvrdu Vidovica i ako Misic ostane u vezi smo fenomenalno pokriveni.
    Izgleda da je Kova bio u pravu kad je reko da smo do priprema 90 posto kompletirani.
    Nadam se i nekom napadaču i stoperu koji ce samo s vedra neba sletiti bez da ih je iko spominjao.

Ali uz sve ove shoppinge mislim da neće biti love za Jagusica, to mi je malo žao jer sam uvjeren da ce dogodine biti preskup.
  • Jurki
    18.3k
    Ali uz sve ove shoppinge mislim da neće biti love za Jagusica, to mi je malo žao jer sam uvjeren da ce dogodine biti preskup.crophantom

Ne vidim razloga da se nebi islo u tu investiciju.. lova od transfera tak i tak ne dolazi odmah.. a i mi ne placamo sve u jednom šusu
  • crophantom
    1k
    Pa ako ćemo ići u to ja prezadovoljan, samo kažem da smo vec platili odštetu za Villara, piše se i za Vidovica i ovog beka, Lisicu, očito ćemo i za stopera i napadača, Mudrog i Soldu smo nesto platili, tako da pitanje kolko mi jos imamo novaca za transfere za potrošiti.
    Ok, nece biti premija za LP pa je to sigurno olakšanje za budget.
    Ali ako Manenica to preslozi da se nađe love i za investiciju u Jagusica niko sretniji od mene :D
  • BigZ
    667
    Na inicijale MV svi smo odmah pomislili Moris Valincic, kad ono, Matteo Vinlof.

Na GV naravno Gabrijel Vidovic, kad ono, Gonzalo Villar.

I sad kad RM nije Ramon, nego Riyad...
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    ovo na kralju si najbolje napisao , kad je neko sposoban i kuzi se u nogomet,ima ideju sve je onda moguce . A neko ko je mutav nemoze ni za 2 prelazna roka naci ljevog beka. Neko ko ima 3 mjeseca za naci napadaca a on ti dovesen kangu,uz sav respekt prema kangi.
    Bas kao sto kollega rece , bog te blagoslovio Zvone Bobane i samo nastavi ovako
  • Ivanmtk
    1.5k
    Kapetan radi u tišini. Imam osjećaj da će bit još ovakvih igrača koji nisu spominjani u medijima. Podrška Zvoni od prvog dana.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Imaš intervju s Naletilićem di je baš pričao o tome i kako Zvone kuži stvari, da ima oko za igrača i da zna što traži
  • rioda
    9.1k
    Sve o Bobanu govori ova izjava Ljubičića da su se dogovorili odmah na prvom pozivu. Zamišljam kako bi to izgledalo da ga zvao Marić...
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    hvala buraz ,procitao Sam cim je izasao clanak.Naletilic zna znamje ,i njegova rijec vrijedni nesto. A video senotkako je fosao nas Zvone da se i odnos dnovinara prema nama polako mjenja. Nema vise i pnolikoj kolicini sprdacine i nepostivanja svetinjen. Andy Bara , menageri i lesinari lagano okrecu plocu prema nama. Osjete se promjene ,pozitivne na svakom koraku. Jako Sam sretniji svakom novim danom. Nadam se da cu kad dodjem u hr za dva tjedna ponovo poceti kupovati sportske kao nekad i citati novosti o dinamu sa guštom. Ovako sve vec znam jer Sam saznao ovdje kod nas na zoni haha
  • kikinho999
    55
    Bio je u nekim kombinacijama prije 2g, ne bi imao nista protiv da dođe u Dinamo jer mu otvara put prema repki. Vrhunski decko, odlican karakter, veliki radnik i top golman samo mislim da će mu se otvorit vrata prema premier ligi ako bude branio kao i ove sezone.
  • Mali Zeus
    18.2k
    “Zapad” to ne radi, rade pojedinci. Na zapadu je hrpa ispravnih ljudi koji su, radi zatvaranja istočne tribine, sada tamo. U zadnje vrijeme i u sve većoj suradnji sa Sjeverom tijekom utakmice. Zabavno je i baš fino se osjeti “istok”.mlinchica

Pa to ne radi ni "sjever", rade pojedinci..
  • Zg123
    2k
    Ajde i da su novinari napokon neki svoju ekskluzivu objavili, ovaj Spanjolac ima stvarno odlican CV.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.