• Time
    1.3k

Svakom loncu poklopac.Svida mi se tvoj stil.
  • Borovljanin
    238
    Ako netko može provući kroz te moderne alate igrača Luca Kjerrumgaard iz Odensea (špica profila a là Haaland, Hojlund ili Sorloth)

I braniča iz Teplica Ondrej Kricfalusi koji bi mogao biti malo viši i snažniji Lauritsen.
  • Borovljanin
    238
    Koje su šanse da upiknemo Petra Ratkova iz Salzburga, ako se DDB izjalovi? Ima samo 700 minuta ove sezone u austrijskoj Bundesligi, ali dobar G/A per 90. Ratkov 1.03 a DDB 0.49.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Da ostavim i ja jednog iako nam veznjaka ne nedostaje

https://www.transfermarkt.com/tomas-rigo/profil/spieler/728679

Gledao sam ga na U21 i ima ga posvuda. Banik ove sezone 3. u Ceskoj ispred Sparte.

https://www.transfermarkt.com/lukas-haraslin/profil/spieler/239941

Spominje se kao mogucnost Slovana (!?! ), ne pise do kad ima ugovor, al dalo bi se provjerit..
  • Peškaman
    7.2k
    preuzmi-3.jpg

Noah Botić (23-godišnjak), napadač australskog Western Uniteda, prešao iz Hoffenheima u19 u ekipu WUa (2021. godine).
    Ove sezone 29 utakmica,24 starta u prvih 11 - 16 golova & 6 asistencija u prvenstvu + 1 gol & 1 asistencija u kupu. U regularnom dijelu sezone momčad završila treća, igrali u polufinalu playoffa protiv osvajača prvenstva - Melbourne Citya.
    Posebno zanimljiv jer mu ugovor ističe krajem ovog mjeseca, mogli bi ga dovesti besplatno pa da bude u svojstvu trećeg napadača/posudba u neki klub za afirmaciju na ligu.

@Omake možeš li izvući graf?
  • marcio amoroso
    42.8k

Ne znam jeste upratili, ali klub sada ima pravo posuditi samo 6 igrača. Vrijeme krcanja igračima i slanja po 20 igrača na posudbe je prošlo.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Ima li netko na radaru Zinija iz Levadiakosa? Angolac, 22 godine, napadač, pod ugovorom sa AEK-om na posudbi u Levadiakosu. U grčkom prvenstvu zabio 14 golova u 29 utakmica. Prema Transfermarktu vrijedi 1 mil €. Ovako na prvu prema golovima od ove sezone dosta zanimljiv igrač.

Zna li netko više o njemu?
  • hardek
    4.8k
    I dalje tu postoji puno rupa koje se mogu iskoristiti kao što je i Augsburg napravio za Mbukua recimo. Poklanjanje igrača sa malim buy-back klauzulama itd.
  • NitkoBitan
    27.2k
    @Omake Jel imas kaj za lijevo krilo? Da je pravo krilo jako na 1 na 1 i spremno utrcat u slobodan prostor...

Mislim da je poprilicno sigurno da nas Hoksa napusta ovo ljeto, a ostati samo na Stojkovicu na lijevom krilu koji svako malo luta s pozicije na poziciju je nezgodno. Stojke je meni vise za ofenzivnog veznog/desetku nego za krilo, malo je dobio na masi/jacini te izgubio na hitrini.

Desno smo pokriveni sa Lisicom i Spikicem/Jagusicem, a moze uskocit i Topic koji ce izgleda imat ulogu trece spice.
  • Droljo
    17.1k
    HoksaNitkoBitan

:lol:
  • Laugreano
    4.2k
    [img]http://ysc.png
    Nesto dobra statistika za sjebano stopalo
  • E46
    1.5k
    grdo smo popušili s ovom igračinom. Jebem mater onom ko je reko doktorima da ovaj ne smije proc ljecnicki pregled.
  • Omake
    9.4k
    nemam baš napamet krilo koje bi se uklapalo uz Vinlofa osim moje inicijalne želje, Louiea Barrya. Bio u pogonu Barce, sada igrač Aston Ville, vrijedi oko dvije milje. Imao odličnu polusezonu u Stockportu. Ako je Romanu u pravu, vjerojatno je Varela umjesto Hoxhe. Tj Stojkovic i Vidović, pa onda Varela. A možda bude i Špika umjesto Hoxhe pa ga Kova preporodi kao što je Grgića.
  • Omake
    9.4k
    Tri napadačke ideje

1. Joaquin Panichelli kao prva opcija

Godište 2002
    Visina 187cm
    TM Vrijednost 2 mil
    Klub Mirandes (posudba iz Alavesa)
    Ugovor 6.2029.
    Prošao školu River Platea, ali kao free prešao u B momčad Alavesa u prvom mjesecu 2023.
    Prvu sezonu igrao za B momčad
    Drugu dobio 200 minuta za Alaves u Primeri, ali bez učinta
    Ove sezone 20 golova (3 iz penala) i 8 asistencija u 3800 minuta Segunde. Mirandes je igrao 352, to je mala zadrška.
    Definicija kompletnog napadača. Ako ti treba netko to će dobit zračni duel, ili zagradit se, dobit duel pa prosljediti loptu ili driblingom krenuti preko 16m. I visok i brz i jak. Napadanje prostora u zadnjoj trećini. Nošenje lopte u tranziciji. Mislim da će kroz koju godinu biti još snažniji i jaču u duelima. Vidi se po tijelu da može dodat još koji kg mišića, ali i na momente se poguri u ramenima prema naprijed, te ga je lakše izbaciti iz ravnoteže u tim situacijama. Ne vidim razliku kada je lijevo ili desno u 352 Mirandesa, sve radi s jednakom lakoćom. Puno bolji udarac glavom nego što ga je Petko ikad imao iskreno. Nazabijao se glavom koliko i desnom nogom. Lijeva je ok u idealnim situacijama i za jednostavne stvari, ali još uvijek nije netko ekstra oružje.
    uurQb4u.png

2. Migouel Alfarela kao Fox in the Box Konkurencija Kulenoviću

Ovdje je trebao biti Gjergjevski iz Sileksa, ali njega je u međuvremenu Cluj doveo, ovo je plan B

Godište 1997
    Visina 175cm
    TM Vrijednost 500K
    Klub Legia iz Varšave (polusezonu proveo na posudbi u grčkoj Kallithei)
    Ugovor 7.2027
    Prošao omladinski pogon Le Havrea. Krenuo se probijati iz četvrtog ranga francuskog nogometa. Često mijenjao klubove, da bi u sezoni 2023/24 bio jedan od najboljih strijelaca Ligue 2. Legia ga dovodi za milijun eura, ali skupa svega 380 minuta, uz gol i 2 asista. Na polu sezoni odlazi u Kallitheu i tamo u 1258 minuta postiže 9 golova. Je li one hit wonder, ili samo latebloomer? Dugo nismo imali ovakav profil napadača. S obzirom da će novi Dinamo biti vertikalniji, mislim da bi se dobro uklopio. Dešnjak izrazite brzine, koji konstantno napada prostor. Dobar je i dribler za svoju poziciju, pogotovo u tranziciji. Na sažetcima se tu i tamo vidi koja rolica, vjerojatno voli i mali nogomet. Kallithea igra u 352, ali s obzirom na broj igrača u Dinamu, na više pozicija koji znaju dati zadnji pass (Ljubičić, Stojković, Kačavenda, Villar, Mišić, itd itd) da bi se uklopio i bio efikasan.
    UhnbHeg.png

3. Robbie Ure kao potencijalni novi Petko

Godište 2004
    Visina 190cm
    TM Vrijednost 400K
    Klub Sirius (Švedska prva liga)
    Ugovor 1.2030
    5 nastupa u 2 gola za u19 rep Škotske
    Zadnji put kada sam pisao o mladom napadaču članu Siriusa, ispao je meta Dinama koja je na kraju završila u Cardiffu za 4 mil eura. Ure je bio jedan od većih potencijala škotskog nogometa u svom godištu. Nije vidio načina kako se probiti kroz Rangers, pa je na ljeta 2023 prešau u Anderlech i do 3 mjeseca ove godini i igrao jako dobro za njihovu B momčad (1200 minuta uz 7 golova i 2 asista). Sredinom trećeg mjeseca, nakon što je Salech prodan u Cardiff, Sirius ga kupuje za 750 tisuća eura. U 12 utakmica i 1100 minuta švedske lige ima 5 golova i 3 assita. Ne djeluje mi jednako lucidno kao Petko, pitanje hoće li itko ikada biti toliko lucidan u tijelu targetmana, ali vrlo brzo prepoznaje pukotine u obrani i stvorenu prednost. Manji, ali i brži. Ima i istančaniji osjećaj za gol i odbijance od Petka.
    Clr15ax.png
    LZMEulB.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.