• Jos-Optimus
    6.3k
    ja se nadam da je suprotno, on je izrazio ljubav prema Hajduku, nikad nije bio bezobrazan, dapače, vrijedan i normalan dečko, nije glumio budalu kao Vlašić
  • Dadox
    518
    daj bože,ali…
  • Noel
    13k
    Erlić ili Čaleta Car. Obojica na odlasku iz svojih klubova. Moramo barem nekog od njih probat dovest. Naravno teška je to stvar, morali bi napravit vrlo vjerojatno novi rekord Marka Roga. Ali ako se Galešića platilo 4 može se Čaletu ili Erlića 6.
  • miro
    6.8k
    6 milja za nekog igrača u sezoni kad nemamo LP?

Nadam se da je Boban pametniji od toga
  • badjibadara
    6.2k
    Nisam odusevljen Beljom. Nisam ga zelio ni kada se spominjao njegov dolazak iz Istre/Osijeka, gdje je vec igrao tada, pa vjerojatno nisam ni subjektivan. Ima zasigurno neki kvalitet, nepredvidivost, ali Beljo je Beljo, ne volim njegov nogomet.
    Osim toga nije tip igraca koji nam nedostaje, taj neki paker koji ce zabiti iz nicega, neki Gavranovic, Henriquez, Eduardo, Kramaric, pa cak i Cop. No takvih igraca sve je manje. Djelomicno Belju imamo i u igracima koji su trenutno na lageru. Ako je doista rijesen, nadam se da cifra nije astronomska, i da smo pametno odigrali. Postoje igraci za koje se isplati posegnuti dublje u dzep, Erlic, Pongarcic, Musa recimo, a postoje i oni za koje nikako ne treba prelaziti granice.
  • OsamŠest
    5.7k
    Ne valja dolazak Belje i Erlića, ne valja dolazak Matkovića i Radeljića. Kaj vam onda valja?
  • Mlađi referent
    13.3k
    Otkud tolika sigurnost da će Beljo završit kod nas?
  • ElDorado
    4.5k
    Bio sam apsolutno za Belju al ak je bolimekurac tip onda svakako ne. Nekako ki se cini da u ovoj novoj koncepciji trebamo brzeg, motoricnijeg napadaca.
  • striko
    2.3k
    Bit ove teme je da netko spomene igrača pa idu postovi redom: nije igrač za dinamo, ne vrijedi te novce, na što smo spali, bolji je od njega xy igrač....
  • Dani Olmić
    1.7k
    Ja vjerujem da nas se povezuje sa Mbappe-om i Lamine Yamal-om neki bi ovdje uspili rec da to nije igrac za Dinamo … grozota

Ako smo izdurali sa Kulenovicem u napadu i Mmaeom u obrani onda cemo valjda i sa Beljom i Erlicem
  • Jos-Optimus
    6.3k
    pa jbt, je li ovo moguće? A da uzmemo nekog mladog onda bi bio premlad i prejeftin. Kupovina Erlića, kad bi se dogodila, ne bi bila rizik jer znamo što dobivamo, a dobili bismo abnormalno puno
  • Droljo
    18.1k

Al od kud pare? Tko bi uložio 5-6 mil + plaća (oko 10 mil skupa) za stopera od 27 godina? Beljo ili tak neki mlađi napadač još kako jer postoji šansa za povrat uloga.
  • Dzoni
    1.6k
    Al od kud pareDroljo

Amortizacija kroz ugovor, isto kao što mi ne dobivamo cijele pare od transfera bubam Baturine, tako ne bi ni mi platili u komadu sve
  • Mlađi referent
    13.3k
    Ima tu ljudi koji bolje barataju informacijama, ali doslovno 30 sekundi istraživanja twittera i možete pronaći da je cijela priča Erlića u Dinamo krenula s jednog troll accounta koji pušta info i čeka da se novinari prime.

Tako da, ili je nevjerojatna slučajnost da je to pustio baš u vrijeme kad smo mi kontaktirali Erlića ili je doslovno zajebancija na račun novinara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.