• Paggini
    57.3k

Zadnji put kad smo doveli napadača od 23 godine s groznom radnom etikom prošlo je kako je prošlo :cool:
  • Noel
    13k

Istina nije ni završilo baš bajno ali dobro.. Beljo bi sigurno bio pojačanje.
  • austrijanac
    7.5k
    Decki moji dragi, ja samo prenosim :cool:

Volio bi da nas demantira
  • wolfgang14
    2.5k
    valjda je (i nadam se) Boban upoznat s njegovom radnom etikom pa je procijenio da je ok
  • Orc123
    12.4k
    Od Frigana, Matanovica, Muse, pa cak i Ivanovica najlosije bi mi sjeo Beljo jer kad god ga gledam izgleda mi u najbolju ruku ko Kule...samo Kule se trudi dok moze, vrsi pritisak, a Beljo mi izgleda trapavo i nezainteresirano...zna zabiti, nađe se u prilikama ali nađe se i Kule.....mozda je bolji realizator ali previse se para spominje. Zabio samo 6 golova iz igre ove sezone. Uostalom Dalic ga je i otpisao radi toga sto djeluje tak kak djeluje na terenu iako bi statutom najvise odgovarao nasoj repci...ako vjeruju u njega, neka.....moramo im vjerovati, ali da sumnjam? Da....
    Previse se to novca spominje....iskreno cak bi rađe gledao Kuleta u njegovoj ulozi.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    To je i moj dojam, na osnovu utakmica sa U21 i par utakmica sto sam bio na Rapidu.
    Cini mi se i da je zakljucak uprave Rapida da interesa za Belju po ciframa koje se spominju nikad ni nece bit.
    E sad, mi svakako zelimo da igraci ostaju i da imamo kontinuitet. Je li Beljo taj koji treba probit plafon ulaznih transfera, ja ne bi stavio ruku u vatru. Rog je bio karakter, Beljo je kocka.
  • tp1997
    1.6k
    Rog je bio karakter, Beljo je kocka.Efes Pilsen

A i da se ne lažemo, Rog je (pre)plaćen 5 milijuna eura na ime tatičinog prijateljstva sa Žužulima, a ne jer je tad toliko vrijedio
  • Paggini
    57.3k

Od nabrojanih, realni su Matanovic i mozda eventualno Musa, iako i to sumnjam u nekom realnom svijetu, a spominjanje Frigana i Ivanovica nam je u ovom trenutku realno za dovodenje kao Haalanda i Mbappea

Iako ne bih imao ništa protiv te realne obojice u Dinamu, svakako bih itekako Belju bilo koji dan bilo koji sat prije njih.
  • Orc123
    12.4k
    eto, u tome je čar...svatko ima svoj pogled i razmisljanje i treba ga respektirati. Ti mislis da je najbolje sto mozemo dovesti, ja mislim da nije, a odlucit ce oni koji odlucuju.
  • Paggini
    57.3k
    mislis da je najbolje sto mozemo dovesti,Orc123

Pa ne mislim da je najbolje što možemo dovesti, ali od terceta koji je spomenut - Matanović, Musa i Beljo, uvijek bih uzeo Belju.
  • Common Sense
    1.1k
    Jedan bivši igrač koji je jako blizak s Modrićem mi je rekao da Dalić i Modrić više ne pozivaju Belju u reprezentaciju zbog njegovog slabog zalaganja, nepoštivanja i negativnog odnosa s nekim članovima stožera i s nekim reprezentativcima. Je li to istina i zna li netko više o tome?
  • crophantom
    1k
    Haha, Dalic i Modric ne pozivaju, pa sta sad Modric radi i spisak za repku? Očekujem na SP da bude igrac, trener, tehnički direktor repke i predsjednik HNS, ako stigne i fizio.
  • Orc123
    12.4k
    Spominje se Erlic, kolega zakacio post.....e to je kapitalno pojacanje, kakav Radeljic...ako treba i duplo ga vise platiti od Radeljica.
  • Doktor Kunić
    5.1k

Kapitalac i uz to još i naš, ako uspije top potez
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ako se dobro sjećem, mislim da se ovdje pisalo nešto kao da su u Augsburgu nezadovoljni s njim zbog pristupa na treninzima ili jednostavno ne može obaviti trening kako treba, nešto tako.

Kako god, on je mlađa i bolja verzija Kuleta u praktički svim paramterima osim tog zalaganja kako djeluje orema van. Ako tražimo za Kuleta 4-5 mil., onda toliko vrijedi i Beljo.

apsolutno, to je ono što se traži i o čemu trubim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.