• Laugreano
    4.4k
    Ja sam bio razočaran kad smo Olma povukli. Sta lik iz druge lige ima radit u dinamu.
  • Zagi
    10.5k
    Još ne vjerujem da netko iz naše lige nije ovog dečka doveo:
    https://www.transfermarkt.com/noah-pesch/profil/spieler/696028
    Duplo bolja statistika od Pašalića, a valjda netko gleda naše under reprezentativne selekcije. Tamo je u svakom uzrastu najbolji igrač.
  • tp1997
    1.6k
    Samo mi je teško vjerovati da se na stranom tržištu ne može naći igrač razine Valinčića.

Prvi sam pisao da Bobanu treba dati vremena i povjerenja, no prema nekim odlukama sam skeptičan.
  • Omake
    10.3k
    Taman sam ovih dana statističke modele za različite uloge po pozicijama. Za napadače sam uzeo
    Fox in the box - napadač tipa Pipo Inzaghi, bitno samo da zabija, Targetman, Lažna 9, Kompletan napadač. Moderni Hybrid Fox i TM, i Petković model. Po ovim mojim modelima, Beljo ima iznadproječnu statistiku u svim tim ulogama, a najbolji je Targetman lige, i drugi po Petković modelu. Vinlof je blago iznad prosjeka kao Wing Back, 60 percentil. Nakracao samo Chatgpt raznim podatcima (koji ima pristup ukradenim podatcima s TM, čak ti i dadne 4 linka istih), i pitao projekciju njihovih vrijednosti, ako dođu u Dinamo, igraju standardno i napreduju. Procjena Beljine vrijednosti za 3 godine 10-12 mil, a Vinlof 8-15 mil.
  • Crni86
    12.3k
    sve je to rizik posla, al zato su ljudi u sportskom sektoru i placeni. Vjerojatno ima neka logika zasto se zele pretezito igraci s naseg podrucja pa tako onda i taj mali ima prednost pred nekim strancem koji je mozda nesto bolji. Slazes momcad, ne skup pojedinaca.

Ja mislim da je i normalno da smo svi malo u strahu od novog prijelaznog roka. S obzirom kaj smo sve prozivjeli u zadnjih 3,4 sezone to mi je sasvim logicno.
  • Patak
    3.5k
    A koliki nam je budžet za dolazak igrača ovo ljeto? Jer nakon odlazaka četiri reprezentativca (stalna ili povremena) mi moramo dovesti nekoliko ozbiljni igrača za prvih 11.
  • Krizy
    58.8k
    Téo Barišić je 77. igrač povezivan s Dinamom u 2025.
  • Slush
    954
    Sto ako DDB nije bomba koju je @Haza spominjao :cool:
  • Nolifer
    11.8k

A tko je onda ta bomba?
  • Slush
    954

Pa ne znam, mogu sanjati malo...
  • Nolifer
    11.8k

Ja se toplo nadam i RM u napadu
  • Batigol
    90
    bas....mali je bomba u drugoj momcadi....ali mislim da Gladbach na nijega racuna...
  • sarenicvjetic
    122
    nema Dinama B nigdje
  • Zagi
    10.5k
    ali mislim da Gladbach na nijega racuna...Batigol

Možda ali kada? 20 godina je tu i ako ove neće početi igrati ozbiljan nivo...
    Nakon eksplozije Pašalića, a pogotovo Ivanovića mislim da mu se lako proda neki "plan razvoja".

Možda se dečko grđe ozliijedio nedavno, makar nebih se čudio da scouti naše lige za vrijeme under reprezentativnih tekmi negdje hrdaju janjetinu uz veleumne diskusije jel bolji Petko ili Livaja.
    Tako nešto.
  • Zagi
    10.5k
    nema Dinama B nigdjesarenicvjetic

Ma daj? Pa rečeno je da starta ove sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.