• Droljo
    18.1k
    nebih se čudio da scouti naše lige za vrijeme under reprezentativnih tekmi negdje hrdaju janjetinu uz veleumne diskusije jel bolji Petko ili Livaja.Zagi

Hehe. Pun pogodak! Tak ih i ja vidim.
  • tp1997
    1.6k
    Nije prihvaćen prijedlog da Dinamo i Hajduk II startaju iz drugog ranga, pa je projekt odgođen za godinu dana.
  • Dinamosaur
    2.3k
    ma to kolega malo oprasuje cvjetica

Mali off topic
    scouti naše ligeZagi

Koji su uopce to ljudi ak se zna?
  • Batigol
    90
    mislim da je iz Leverkusen otisao u Gladbach i to prosle godine...
    Za 2.momcad odigrao 30 tekmi i dao 20 golova...kao krilni napadac...
    O ozljedama nisam nista nasao...mozda ne odgovara treneru prve momcadi?!
  • tp1997
    1.6k
    Kad se priča o tome koji igrači nam trebaju i nedostaju, zanima me kako Boban zamišlja tih 4-3-3.

Odnosno, hoće li jedan od vezne trojke igrati 10ku kao Baturina, pa je to više 4-2-3-1, ili idemo sa povučenom šesticom i dvjema osmicama, 4-1-2-2-1.

Pretpostavljam da dolazak Vidovića znači ovo prvo, no meni se ovo drugo dosta sviđa. Igrač više u sredini da rastereti Mišića, pogotovo u defenzivi, a onda ispred možeš imati dva box-to-box igrača (recimo Ljubičić i Soldo) koji dolaskom u završnicu stvaraju višak. Čini mi se da bi se to odlično uklopilo u Bobanovu ideju motoričkog, brzog, radnog Dinama.
  • rokikaciga
    2.7k
    Mislim da će to biti 433 sa dva srednja vezna i jedan istureniji ispred njih. Sve pokazuje na to

Soldo, Mišić, Kač, Ljubičić, čak i Ademi...su igrači kojima više paše da igraju u double pivotu nego da sama šestica.

A ispred njih imaš Vidovića koji može pokazati svu raskoš svog talenta ili Mudrog koji će preorati cijeli teren i zabiti gol iz drugog plana.
  • Žan
    653
    TRANSFER BOMBA: Propada transfer Domagoja Antolica u Dinamo B !?! Ajmoo novinari objavljujte
  • Nogo
    8k

Da dođu on i Beljo mislim da bi forum eksplodirao.
  • Nolifer
    11.8k

Taman bi nam sjeo, ko budali šamar
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ko je sad RM jbt :lol:
  • Nolifer
    11.8k

Hint ti je u glazbenoj temi... :cool: :fire:
  • Time
    1.3k
    Kako ovo ljeto fino pisemo.Nema svađa,sve se argumentira, prave se takticki podatci, uvažavaju se komentari kolega.Slusam jutros krunu jurcica da je Dinamo morao proci kroz nogometno odrastanje u Europi 4-5 godina.Izgleda da je i forum prosao kroz slicno ili je Zvone i nama ovdje kao i u klubu donio autoritet na oduševljenje admina.
  • Gringo
    372
    Ramon Mierez the bik
  • Ivdzo11
    7.5k
    Ademi je u potom sve dogovorio s jednim klubom iz hrvatskog susjedstva i čeka samo raskid ugovora s Dinamom, što bi se trebalo dogoditi ovih dana. No, Ademi je u međuvremenu dobio dvije jako zanimljive ponude. Jedna je, doznajemo, iz Serie A, a druga je iz Kine, u kojoj je kratko bio 2023. godine prije nego što se vratio u Dinamo.

Sve tri su financijski zadovoljavajuće, neke više, neke manje, i vidjet ćemo gdje će Ademi na kraju priče završiti. Sigurno je jedino da više neće biti u Dinamu te da neće igrati u nekom od klubova iz SHNL-a.
  • Nogo
    8k
    Objasnio jest zašto je Varela ostao u Dinamu.

- Ostao je u Dinamu isključivo zbog Zvonimira Bobana! Da nije bilo Bobana, Varela ne bi bio u Dinamu. Da se i to zna. Sa Zvonom sam se dogovorio sve u deset minuta, zato što on razumije nogomet. Ako je Boban promašio s Varelom, onda niti ja nisam mogao bolje - zaključio je Andy Bara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.