• Yovitssa
    880
    Meni je Castore pun pogodak. Ispalo je da onaj negativan hajp zbog kvalitete nije imao podloge, dizajn mi je super, nema "recikliranih dresova", a ovi gore za novu sezonu mi također izgledaju brutalno.
    Jedini maaaali minusić ide na cijenu, očekivao sam da bude castore jeftiniji od Adidasa...
  • Shkera
    112
    dresovi čak i okej, al ostala garderoba katastrofa i preskupa.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    cekas popuste, a oni su veci nego kod Adidasa..
  • Yovitssa
    880

Slažem se, tu si u pravu. Nije mi ni Adidas bio neka sreća po tom pitanju...

Je, ili kupnja na njihovom web store-u vani (nisam probao, ali sam posjetio stzranicu i cijene su dosta niže kod nas, o popustima da ne pričam....).
  • FrodoJePurger
    352
    Kada bi otprilike trebao izaći novi dres?
  • Bosskovitz
    16.9k
    Navodno dresovi Dinama za sezonu,treći u bojama Građanskog.Peškaman

Uf, ajmo ovako. Ovo definitivno nisu novi dresovi. To znam jer su ovo dresovi koje sam ja dizajnirao i objavio na svom Behance porfoliju još prije gotovo pola godine, a netko ih je prilično maliciozno reducirao u kvaliteti i stavio oznaku "footyheadlines.com", iako brzom provjerom (sad sam provjerio) možete vidjeti da Footy Headlines to niti nije objavio. Prilažem original jednog u punoj rezoluciji kao dokaz:

temp-Image-Cn-Ac-S4.avif

Radilo se o kolekciji od pet dresova, isključivo fiktivnoj i jasno je pisalo da se radi o konceptualnom dizajnu; a neka dublja ideja oko gostujućeg i trećeg dresa bila je varijacija na temu "i u nebo s njim, i u pakao", pri čemu je uzorak na rukavima gostujućeg dresa (nebo) simbolizirao oblake inspirirane hrvatskim pleterom, a treći dres (pakao) je kombinirao vatru/svjetlo u mraku, ujedno inspirirano prvim bojama kluba iz 1911. godine.

Ja ni u kojem obliku nisam uključen u dizajn ili rasprave o dizajnu dresova u klubu te o njima zaista nemam nikakve informacije, tako da i eventualna sličnost s pravim dresovima može biti samo slučajna. Tko se sjeća, svojedobno sam ovdje objavio dizajn crnog Adidas dresa za kojeg sam rekao kako bi se odlično prodavao kad bi ga klub napravio, da bi klub uskoro lansirao gotovo identičan dres i, vidi vraga, odlično se prodavao:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/243386

Toliko od mene. Klub informacije o dresu dobro čuva, to je vrlo važna poslovna tajna jer sprječava da tržište poplave kopije, bila je ona neugodna situacija s curenjem prošle godine i vjerujem da svi koji znaju detalje o njima šute, a na vas ostale apeliram da ne nasjedate na jeftine prevare.
  • Eduardo
    24.6k
    nacional ih je već prenio kao dresove za novu sezonu pod naslovom; "VELIKA PROMJENA Otkriveni Dinamovi dresovi za sljedeću sezonu: Pogledajte gostujući!"
  • ZgDLions
    1.1k

Ne kuzim baš taj skrivajući dio.
    Daj nam dresove da ih kupujemo u sezoni kiselih krastavaca.
    Da kazu da ih ima u shopu, otišao bi danas i kupio, a ovi koji kupuju fejk, ionako budu dočekali kopije i nema šanse da bi ikada kupili originalne.
    Klub nije da sprečava kojekakve prodaje laznjaka pred tekmu oko stadiona.
    Ok, vidjeli smo te famozne dronove i predstavu, a sad pusti u prodaju, da i iscure slike istih mi bumo ih svakako kupovali.
  • Bosskovitz
    16.9k

Nacional je već godinama tabloid koji se srozao na najniže razine novinarstva pa me ne čudi. Medij koji ovo objavi s takvim naslovom :

• ili namjerno laže ljude da bi dobio par klikova
    • ili toliko ofrlje radi svoj posao da nije uložio ni 5-10 sekundi da ode na Footy Headlines i provjeri jesu li oni to zaista objavili - jer nisu

Sad kad razmislim, ne bih se čudio ni da su oni to "pustili" pa onda objavili. Ne služi im na čast.
  • pešća
    330
    nacional ih je već prenio kao dresove za novu sezonu pod naslovom; "VELIKA PROMJENA Otkriveni Dinamovi dresovi za sljedeću sezonu: Pogledajte gostujući!"Eduardo

Nacional je već godinama tabloid koji se srozao na najniže razine novinarstva pa me ne čudiBosskovitz

Ajde sto je Nacional, ali sada je i Index izbacio clanak.
  • Odani Zgd
    582
    Znači ništa od iznenađenja za navijače i ove godine,već se vrte po portalima novi dresovi....nadam se da je ego insajdera zadovoljen....Hvala
  • Crni86
    11.5k
    Nema ovo veze s novim dresovima.Papastrumf
  • Nolifer
    11.5k
    Kaj se tiče tih dresova. Shvatio sam da nisu konačni, jer ih footyheadlines nije objavio pod službenim. Pa nisam htio odmah ove tračeve prokomentirati. Nadam se samo da budu drugačiji i ljepši, nego kaj su ovi...
  • Bosskovitz
    16.9k
    Shvatio sam da nisu konačni, jer ih footyheadlines nije objavio pod službenim.Nolifer

ništa od iznenađenja za navijače i ove godine,već se vrte po portalima novi dresovi...Odani Zgd

Dajte nemojte biti budale i barem pročitajte kaj se piše na temi.
  • Nolifer
    11.5k

A kom ti da je budala!? Pa vidiš i sam kaj sam napisao, da znam da nisu službeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.